1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Obcięty obraz(component)

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez czeski24, Luty 18, 2012.

  1. czeski24

    czeski24 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2008
    Posty:
    235
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam.Mam Xboxa 360 podłączonego przez kabel component(wersja bez hdmi) do samsunga hd ready 32 cale.Problem w tym że zauważyłem że mam lekko obcięty obraz na górze ekranu jak i z boku(przykład:w castelvani lord of shadow podczas walki z bossem mam lekko przyciety pasek stanu w lewym górnym rogu).W tv mam ustawione parametry na 16:9.Nie wiem czy to wina componenta czy TV ale przy podłączeniu brata Xboxa360 przez HDMI(i wybraniu opcji bez overscanu) to tego samego Tv problem ten zanika..

    P.S przy podłączeniu przez component opcji ,,bez overscanu nie moge załączyc''
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. czeski24

    czeski24 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2008
    Posty:
    235
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  4. MiK

    MiK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2011
    Posty:
    105
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A opcje obrazu, np. zmiana z 1080 na 720p ?
     
  5. czeski24

    czeski24 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2008
    Posty:
    235
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  6. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    musialbys sprawdzic kabel na innym tv, jub innym kablem component podlaczyc konsole zeby wyeliminowac jednego podejrzanego na poczatek
     

Poleć forum