1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Obcy: Izolacja (X360) - Jaki jest pełny rozmiar gry?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez zabijak33, Sierpień 27, 2016.

  1. zabijak33

    zabijak33 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2016
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Kobieta
    Cześć, jestem tu Świeżakiem i chciałbym się zapytać o to co w temacie. Zakupiłem grę Obcy: Izolacja, ściągnąłem, i po odpaleniu rozpoczęła mi się instalacja. Gdy wejdę w pobierane pliki piszę, że pobierają mi się pakiety i każdy zajmuje 7833300.00GB (coś takiego). Pobrały mi się 3 pierwsze, a przy 4 ciągle mi wyskakuje o pełnym urządzeniu. Ile ten pakiet zajmuje? I ile w ogóle cała gra zajmuje?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Drakenv13

    Drakenv13 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2016
    Posty:
    10
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    ja mam obcego ale w wersji pudełkowej z 2 płytami, 1 instalacyjna 2 do uruchomienia gry. gra potrzebuje 6,2 gb wolnego miejsca na dysku do instalacji plików gry. do tego potrzebuje jeszcze około 38mb na zapisy gry. Mam nadzieję że pomogłem :)
     
    zabijak33 lubi to.
  4. zabijak33

    zabijak33 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2016
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Kobieta
    U mnie nawet przy 11GB wyskakuje, że za mało. Ale dzięki za odpowiedź :) Najwyżej spróbuje przeinstalować.
     
  5. Drakenv13

    Drakenv13 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2016
    Posty:
    10
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    Kupiłeś edycję z DLC czy samą grę?
     
  6. zabijak33

    zabijak33 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2016
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Kobieta
    Tylko z grą.
     
  7. Drakenv13

    Drakenv13 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2016
    Posty:
    10
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    hmm dziwne. mi edycja nostromo z 1 dlc Crew Expendable zajmował tylko 7gb
     
  8. Drakenv13

    Drakenv13 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2016
    Posty:
    10
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
  9. zabijak33

    zabijak33 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2016
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Kobieta
    Okey, dzięki. Spróbowałem przed sekundą zmienić miejsce pobrania tych pakietów i nagle poszło. :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum