1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Obecna sprawa z przerabianiem i odpalaniem nowych gier

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez pizza, Styczeń 17, 2011.

  1. pizza

    pizza Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 15, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    ostatnio wypadłem trochę z tematyki xboxa,
    dlatego chcialbym zapytać - jak obecnie wygląda sprawa z przerabianiem
    i odpalaniem nowych gier po wprowadzeniu tego AP25?
    Posiadam Xboxa bez dysku przerobionego na LT 1.1.
    Z gory dziękuję za wskazówki.
    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bogdan6120

    bogdan6120 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2010
    Posty:
    169
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  4. Wijaczek

    Wijaczek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2011
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Racibórz
    Można je odpalić za pomocą 3 dashy (opis na forum)
    Można zaktualizować przeróbke do LT + i wtedy każdą gre z AP 2.5 przepuszczać przez abgx 1.0.5
    Albo spróbować nagrać gre z AP 2.5 i odpalić jak działa to dobrze a jak nie to flaga na konsole co wiąże sie z banem na live
    W moim przypadku nagrałem Assasyna odpaliłem i odziwo zadziałało
     
  5. BujakKrystian

    BujakKrystian Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mozesz grac w gry z ap25 tylko musisz miec lt+
     
  6. bogdan6120

    bogdan6120 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2010
    Posty:
    169
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    no chyba że mas napęd bodajże samsunga wtedy nie trzeba LT+ jak się mylę niech ktoś mnie poprawi
     
  7. tomas89

    tomas89 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2009
    Posty:
    200
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bdg
    Nie kombinuj z 3 dashami. Jak masz klucz od swojego napędu to 20 min roboty. Rozkręcasz, flas***esz i masz LT+ i grasz w co chcesz :)
     
  8. hashpl

    hashpl Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    449
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płock
    Kolega up zapomnial chyba dodac ze do flashowania potrzebne sa specjalne narzedzia ktore kosztuja 10x wiecej niz koszt przerobki u kogos
     
  9. bogdan6120

    bogdan6120 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2010
    Posty:
    169
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  10. ramoon

    ramoon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2010
    Posty:
    101
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Poznań
    zalezy jaki napęd...ale i tak najlepiej iść do serwisu bo jak sam bedzie robil i cos spieprzy to wtedy zamiast zaoszczedzic to straci
     
  11. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Co ty gadasz. Jak ma juz przerobiony naped i nie jest to lite-on to w gora 15-20 min. wgra nowszego flasha.

    Co do tematu to powiedz jaki masz naped, bo na Samsungu i Hitachi dzialaja gry z AP 2.5.
     
  12. Szymrok

    Szymrok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2009
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Śląsk
    nie zapomnijcie że do gry trzeba wgrać tego patcha przed nagraniem
     
Wczytywanie...

Poleć forum