1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Obecnie XBL na dashu 9199+LT 1.1

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez xelah8, Listopad 6, 2010.

  1. xelah8

    xelah8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam. Zakladam ten temat, poniewaz juz troche sie pogubilem z tym nowym dashem, ze jakies gry cos tam blokuja w konsoli itd. itp... W zwiazku z tym zwracam sei co Was z prosba. Mianowicie posiadam przerobke LT 1.1 z dashem 9199. Gralem sobie spokojnie przez XBL. Gdy mial pojawic sei nowy dash, po prostu juz sie nie laczylem z XBL. Odpalalem na konsoli Fable 3. Oczywiscie na innym profilu niz tym, ktory uzywam do XBL. Na profilu do XBL odpaldam jedynie 'bezpieczne kopie'. Moje pytanie do Was polega na tym, czy teraz moge sie spokojnie podlaczyc pod XBL i grac sobie 'w miare bezpiecznie'? Czy to, ze uruchomilem Fable 3 przekresla juz moje podlaczenie sie do XBL?
    Rozumiecie, pytam poniewaz chce uninac niepotrzebnego bana. Jezeli teraz sie podlaczae i mam dostac bana, to wole sobie to darowac i po prostu sie nie laczyc.
    Z gory dzieki za pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ATi

    ATi Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    272
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Milanów
    Z tego co wiem Fable 3 ma system rozpoznawania każdej przeróbki, więc raczej nie podłączaj go pod XBL, poczekaj na LT+ wtedy to będzie bezpieczniejsze tak sądze
     
  4. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    a czy gry które potrzebują kinka mają ap25??
     
  5. Marcinpl25

    Marcinpl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2009
    Posty:
    322
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pruszków
    Fable 3 odpala Ap 2.5 tylko na nowym dashu jak odpalałeś na starym to nic ci nie grozi tylko jak już zrobisz update to Fable III nie będziesz mógł wkładać i lepiej przed każdą grą jaką włożysz patrz czy nie ma ona Ap 2.5 a jak wyjdzie LT+ to nowy flash i wszystko będzie śmigać
     
  6. xelah8

    xelah8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Probowalem sie zalogowac. Niestety nic z tego nie wyszlo, poniewaz przy probie logowania pyta nas, czy chcemy zrobic aktualizacje dasha. Jezeli nei zrobimy aktualizacji, to nie polaczy nas z usluga XBL. Wiec troche lipton...
     
  7. AdamAdamski

    AdamAdamski Banned

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2010
    Posty:
    179
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Poznań miasto doznań
    Nie trzeba było przerabiac konsoli :):):) heeheheheheeh
     
  8. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    a czy gry na kinka mają te Ap 2.5
     
  9. Blue

    Blue Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    196
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdańsk
    Po pierwsze przeszukaj dobrze forum, gadamy o tym od tygodnia.

    Po drugie jaki jest sens grania na nazwanych przez Ciebie "NIEBEZPIECZNYCH" kopiach na innym TAGU a na tej samej konsoli, a na BEZPIECZNYCH na innym. Jak dostajesz BANana to nie blokuja TAGA, tylko nie mozesz grac na LIVIE na tej zbanowanej konsoli. TAG mozesz odzyskac np. na drugiej konsoli. Przerabiajac konsole musisz miec swiadomosc tego ze w koncu dostaniesz BANA, czy to przez nowego dasha, czy kiedy indziej kiedy MS znowu cos odwali i zaczna BANOWAC. Nie pisze tego po zlosci bo sam od poczatku przerabiam, i w tamtym roku jak wiekszosc dostalem BANA i kupilem nowa konsole.

    Teraz tez mam LT zaktualizowalem nowego DASHA z poziomu konsoli, i BANA nie mam, zreszta nie tylko ja, konsoli tez oflagowanej nie mam.

    Z FABLE III jest problem na nowym dashu ktory ma bledy, tzn chodzi mi o to ze nawet orginaly nie chodza. Jeszcze raz podkreslam te wszystkie info znajdziesz na forum.

    Pzdr

    http://xboxforum.pl/oprogramowania-f13/nowy-dash-ban-same-odpowiedzi-70705.html


    http://xboxforum.pl/dla-swiezakow-f79/nowy-wyglad-dashboarda-70826.html
     
  10. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    aha czyli to wina fable 3 a nie dasha;)) odetchnąłem;))
     
Wczytywanie...

Poleć forum