1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Poradnik Obejście blokady MS na Ruskich zdrapkach

Temat na forum 'Xbox Live' rozpoczęty przez kuleczka91, Październik 1, 2016.

  1. kuleczka91

    kuleczka91 Dziewczyna Dziewczyna Xbox One Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2014
    Posty:
    4095
    Polubienia:
    2466
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Kobieta
    To dobra jestem, bo wpadłam na ten pomysł (ze zrealizowaniem) bez tych informacji na stronie MS :D
     
    jaszczurka23, BialyGTi i pluto26 lubią to.
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. synek03

    synek03 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2008
    Posty:
    222
    Polubienia:
    460
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Dzięki :) wszystko poszło cacy :)

    tapnięte z G5
     
    kuleczka91 lubi to.
  4. mac_abra

    mac_abra Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2012
    Posty:
    369
    Polubienia:
    60
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Hornšperk
    Witam. Ktoś kupował w ostatnim czasie coś u ruskich , wszystko ok ?
     
  5. jaszczurka23

    jaszczurka23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2011
    Posty:
    656
    Polubienia:
    100
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Tak np blue dragon z x360 we wstecznej jak ostatnio był w promocji z goldem, ladowalem zdrapki na ruble - konto zmigrowalem z PL na RU i kupiłem z konsoli X360 bo tak mi najwygodniej było, działa też zakup ze zdrapek na UK np Resident evil 7 Deluxe z poziomu XO po zmianie regionu na UK
     
    mac_abra lubi to.
  6. kuleczka91

    kuleczka91 Dziewczyna Dziewczyna Xbox One Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2014
    Posty:
    4095
    Polubienia:
    2466
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Kobieta
    Dzisiaj zakupiłam ze zdrapek ruskich i nadal bez problemu można kupować na obcym regionie :)

    // Dzisiaj 12.04.2017 kolejny zakup zrobiony, tym razem na USA, zdrapki nadal działają ;)
     
    Ostatnia edycja: Kwiecień 12, 2017
  7. marcines82

    marcines82 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2015
    Posty:
    98
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Ja do tej pory zasilałem konto "zdrapkami" z programu rewards normalnie przez www, tylko że język i region miałem angielski US + VPN przez Stany. Ale już mi nie działa. Dostaję

    Ktoś też ma taki problem?
    Czyli zostaje tylko zmiana regionu na konsoli?
     
  8. kuleczka91

    kuleczka91 Dziewczyna Dziewczyna Xbox One Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2014
    Posty:
    4095
    Polubienia:
    2466
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Kobieta
    Ten sam komunikat mi wyskoczył dzisiaj na konsoli, ale okazało się, że to był mój błąd, bo zapomniałam zmienić Location z Polski na USA w ustawieniach. Zmieniłam to i weszło bez problemu ;)

    Sprawdź pewną rzecz, wejdź na Xbox.com, znajdź Edytuj moje dane rozliczeniowe i ustaw, że domyślne mają być te z USA, dokładnie chodzi mi o to co kolega napisał: http://xboxforum.pl/threads/promocje-luzne-rozmowy.161972/page-42#post-1356038
     
    Ostatnia edycja: Kwiecień 12, 2017
  9. marcines82

    marcines82 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2015
    Posty:
    98
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Już wiem co. Wystarczyło w info profilowym zmienić region i adres (choć to drugie nie wiem czy było konieczne).
     
Wczytywanie...

Poleć forum