1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

obraz 360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez wojciechowski41, Czerwiec 7, 2010.

  1. wojciechowski41

    wojciechowski41 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 14, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. od paru dni mam mały problem posiadam wersje elite zfleszowana ixtrimem nie wiem jaka wersja, nabyłem gierki typu tekken 6 i lipa pokazuje obraz 360 i na tym koniec. inne gry które odpalały odpalaja dalej bez problemu zciagnełem nowa akyualizacje przez wpinke do sieci. I nie za bardzo wiem w czym tkwi problem? z góry dzieki za pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    Aktualizacja nie ma tu nic do rzeczy poprostu masz ixtreme nie obsługujące nowych wave.
    może 1.6 ? uzyj activate.iso lub jezeli cos strszego 1.4 lub 1.51 zpaczuj 360 wave patcherem
     
  4. magiks33pl

    magiks33pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    139
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Wgraj nowego ixtreme i bedzie ok bez patchowania gier
     
  5. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    wiesz moze co masz za napęd ?
    jak cos to napisz na gg to pomogę zreflashować
     
  6. wojciechowski41

    wojciechowski41 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 14, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzieki za szybka odpowiedz. a z tym ixtrime to prawdopodobnie 1.6. nie da rady tak wgrać go na stałe ( jestem laikiem w tych sprawach lubie tylko grać)
     
  7. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    nie da się,musisz używać activate.iso które uprzednio musisz nagrać na płytę DVD+DL
    jeżeli czujesz się na siłach to mogę pomóc zrobić reflash
     
  8. wojciechowski41

    wojciechowski41 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 14, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    poszło burn na pw i gg. lite -on
     
  9. wojciechowski41

    wojciechowski41 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 14, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    fajnie kolega bleckburn opisał to dla" cukier" tylko na to wychodzi jeżeli dobrze rozumiem musze posiadać jakiś kabel do kompa i na pewno oprogramowanie gdzie wygeneruje mi klucz? opis6. podlaczasz naped kablem sata do pc
    -tj w plyte glowną
    7. w jungle flasher przechodzisz do zakladki dvdkey32, ustawiasz port sata
    -musisz ustawic port sata na ktorym wykrywa napęd - liteon
    8. klikasz dummy from ixtreme
    -to chyba tez zrozumiałe,w tej chwili klucz zostanie zczytany ponownie
     
  10. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    potrzebujesz kabel sata taki zwykły ktorym podlaczony masz zapewne napęd w komputerze możesz na okres flashowania pozyczyc sobie ;)
    a 'oprogramowanie' ktore ci potrzebne to jedynie program jungleflasher do zczytania klucz,na gg wysłałem całą paczkę potrzebnych rzeczy.
    pozdrawiam
     
  11. wojciechowski41

    wojciechowski41 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 14, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No Koledzy muszę powiedzieć że taki świeżak jak ja przy wielkiej pomocy ale na prawde wielkiej pomocy blackburn bez niego nie dał bym rady udało nam sie zaktualizować flesza ixtrem-a. Wielkie dzieki i wierzcie mi da radę. Wielki pozytyw dla blackburn i szacun. Masz chłopie browara ;-)
     
Wczytywanie...

Poleć forum