1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Obraz bez dzwięku !

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez davidex111, Grudzień 21, 2012.

  1. davidex111

    davidex111 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Posiadam Tv Samsung ue32eh4003 , gdy podłączam konsole za pomocą kabla hdmi od dekodera Cyfry+ HD obraz jest fajny ale nie ma w ogóle dźwięku, kiedy np podepnę go do Euro zamiast HDMI mam dźwięk ale obraz jest złej jakości... W Tv są ustawienia odnośnie wejścia na którym aktualnie jest podłączona konsola i mam do wyboru Magnetowid, DVD, DEKODER KABL. ,DEKODER SAT, PRZYS.PVR , ODBIORNIK AV, GRA, KAMERA, PC, DVI PC , URZĄDZENIA DVI , TV, IPTV, BLU-RAY, HD DVD, DMA. Proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    proponowalbym poszperac w ustawieniach audio gdy konsola podpieta jest hdmi.
     
  4. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1110
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Spróbuj włączyć dźwięk cyfrowy w ustawieniach w orginalnym dash'u NXE
     
  5. davidex111

    davidex111 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam tylko 2 wejscia HDMI HDMI/DVI drugie zwykłe. Dzwięk w konsolce jest ustawiony na cyfrowy. Może jest jakiś kabel który to obejdzie? Moja leciwa konsolka nie ma najnowszego softa to fakt lecz czy to ma znaczenie ?

    Edit: To jest wersja z pierwszymi awatarami na dashu.
     
  6. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    sprawdz na innym kablu dash tu nie ma znaczenia
     
  7. davidex111

    davidex111 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kabel jest dobry , wspominałem ze dekoder z tv działa bezproblemowo... może problem tkwi w tv ? Te ustawienia co do złacz...
     
  8. najtens

    najtens Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Nie wiem
    Może zostaw hdmi tak jak jest i podepnij kompozytowym bezposrednio z xboxa to tv ? Albo możesz też kupić głośniki do xa i podpiąć hdmi do tv a kompozytem do glosnikow.
     
Wczytywanie...

Poleć forum