1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

obraz czarno bialy

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Lukdus, Październik 15, 2011.

  1. Lukdus

    Lukdus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam xbox z 2006r roku czyli tego starego bez hdmi i mam tv ue32d5000 samsung,i gdy podpinam kable by miec lepsza jakosc podpinam do eurozłącza co byl w xbox'sie kable(zielony,bialy i czerwono-szary) to mam kolor czarno bialy,natomiast gdy podpinam do tej słabszej jakosci(zólty,czerwony,bialy,czerwony) to mam kolory ale nie mam tej lepszej jakości i co trzeba zrobic aby smigalo w dobrej jakości i aby miec kolory??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. Chaddy

    Chaddy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 15, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Moze dokup jeszcze jeden kabel albo spytaj sie goscia w sklepie od kabli
     
  4. Lukdus

    Lukdus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    kupilem inny kabel bo myslalem ze z tym cos nie tak i jest tak samo...wydaje mi sie ze jakos trzeba odpowiednio je podłaczyc ale nie wiem jak...
     
  5. DJ.Bart

    DJ.Bart Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    428
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tczew
    Jak można podłączać komponent do eurozłącza do ero podłączamy tylko koposite czyli żółty obraz i czerwony i biały dźwięk a jak chcesz lepszy obraz to musisz podłączyć niebieski, czerwony ciemniejszy i zielony do odpowiedniego gniazda w telewizorze twój ma.
    Wygląda to tak tylko nie pomyl czerwonego audio z tym czerwonym od video
    [​IMG]
     
  6. komar251

    komar251 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
    Do gniazda component 6 kabli. Jak masz trzy dziurki to tylko rgb. Nie da się ,, lepszego obrazu na tym wyciągnąć,, . Poza tym to tylko 480p .

    Post wysłany przy użyciu Tapatalk Pro korzystając z xperia x10 i .
     
  7. DJ.Bart

    DJ.Bart Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    428
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tczew
    Component ma 5 cinczów 3 to obraz a dwa to dźwięk stereo a tak na poważnie to ma trzy cinche bo dźwięk się liczy osobno.

    Lukdus z prawej strony masz Component a z lewej audio czerwony i biały i to do wejścia Component pacz na post nr. 4
    [​IMG]
     
  8. Lukdus

    Lukdus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    w tv nie mam componentów ,w zestawie do tv dostalem componenty jako kabelki a nie wbudowane w tv i jak podłacze owe 3 kable do tego komponenta to nie mam obrazu w ogule...a nawet jak podłacze 5 oprocz zoltego to nadal nic...
     
  9. Lukdus

    Lukdus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    uff juz działa:),dzieki wielkie za cierpliwosc:)
     

Wczytywanie...

Poleć forum