1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Obraz gry GTA IV, Proszę o opinie.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Darkoo19, Grudzień 28, 2010.

  1. Darkoo19

    Darkoo19 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2010
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam, zrobiłem obraz z GTA IV i po przeleceniu przez abgx360 mam taki wynik: fsdf.jpg | | Fotki, Zdjcia, Obrazki Fotosik.pl , sorki że tylko link, nie wiem jak dodać obrazek :eek:
    Czy jak wypale ją jest szansa że będzie działać ??
    Proszę o odpowiedz ;]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    Będzie działać. Ten błąd wyskakuje, ponieważ pliki gry zostały zmodyfikowane.
     
  4. Darkoo19

    Darkoo19 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2010
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dziękuje za pomoc ;] jeśli ktoś ma jeszcze jakieś uwagi proszę pisać ;]
     
  5. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    A, i jeszcze zapomniałem dopisać (gdybym edytował wcześniejszy post, to mógłbyś nie zauważyć dopisku): nie wchodź z tym ISO gry na Xbox Live, bo ban gwarantowany.
     
  6. Darkoo19

    Darkoo19 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2010
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ok, ale ja już mam konsolkę oflagowaną ;] bo na nowym dashboardzie próbowałem włączyć AC:BH :D także lipa... a po za tym na xboxie gram tylko offine ;] Dziekuje za pomoc.
     
  7. MrDynamite12

    MrDynamite12 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2010
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A skąd wiesz że na jakiejś grze jak wejdzie na Live to będzie miał Bana??

    Czy to jest dlatego że gra jest zgrana prosto z oryginała i nie jest zmodyfikowana jakoś??

    Boję się trochę bo gram na Live i niedawno zgrałem sobie grę z oryginału i nagrałem ale jeszcze nie odpaliłem.
     
  8. Darkoo19

    Darkoo19 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2010
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  9. MrDynamite12

    MrDynamite12 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2010
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Darkoo to do mnie??

    Ja już od dłuzszego czasu gram w giery.

    Od kumpla nagrałem sobie fable 1 bo on miał oryginał.

    Flage już sprawdzałem a i tak miał bym bana bo gram ciągle na LIVE.

    Nie potrzebnie się wysilasz z linkiem
     
  10. Darkoo19

    Darkoo19 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2010
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Spoko, ja tylko chciałem pomóc ;]
     
Wczytywanie...

Poleć forum