1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

obraz gry rage

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez pallino93, Październik 14, 2011.

  1. pallino93

    pallino93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2011
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    witam wczoraj znajomy nagrywał rage lecz nie zdołał zainstalować trzeciej płytyna dysku ponieważ wywalało mu błąd, i teraz rodzi się pytanie czy ja robiąc obraz z tej płyty na swoim komputerze mogę nagrać z nadzieją ze będzie działać?

    dodam że nie raz miałem tak że płyta czysta bez rys działała za którymś razem bądź instalowała się bez problemu ja nie miałem tego szczęścia np z Red Dead redeption czy wczoraj z Batman AA (jedynka) a więc próbowałem robić obrazy na dysk i o dziwo ładnie zgrywało potem wypalało i ogólnie zainstalowały się za pierwszym razem, stąd moje pytanie bo rage jak wiadomo to gra z XGD3 a takich gier jeszcze nie nagrywałem i nie mogę sprawdzić poprawnośći obrazu za pomocą abgx'a więc będę wdzięczny za odpowiedź.


    pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. art_1000

    art_1000 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 7, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Chełm - Lublin
    Witam. Podstawa to płytki Verbatim, , najnowszy imgburn, jeśli chodzi o rage to jeszcze się za niego nie brałem, ale możesz spróbować wypalić. Abgx na razie nie wspiera xgd3 więc nie sprawdzisz tym.

    Tu masz poradnik jak wypalić grę z xgd3 (akurat gow3 ale to bez różnicy). Ja tak wypalam xgd3 i nie było problemu.
    http://xboxforum.pl/iso-f31/gears_o...360-rrod-xgd3-minifaq-jak-wypalic-103511.html.

    Jako informację mogę podać, że rage płytka 1 i 2 to płytki do single player a 3 jest do multiplayera.
     
  4. uszyneq

    uszyneq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2011
    Posty:
    753
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    art_1000 wlasnie tego szukalem, nagram tylko 2 a trzecia jest mi zbedna.

    CO do plyt to ja nagrywam na Maxel i wszystko smiga aż miło (płyta 2zł)
     
  5. Rooob3

    Rooob3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2010
    Posty:
    170
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Opole
    Jak nie nagrasz płytki to się nie dowiesz ;). Ja osobiście nagrywam na wszystkie płytki (Verbatim, maxell,TDK, esperanze i tańsze). Nie mam nigdy problemów z instalacją ani z źle nagraną płytką. Pamiętaj o tym żeby nagrywać z bardzo niską prędkością :) np.(2 albo 2,4)
     
  6. art_1000

    art_1000 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 7, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Chełm - Lublin
    Jeśli chodzi o płytki to takie są zalecane (Verbatim). U mnie dodatkowo tylko na takich wypala, inne mają problem z drugą warstwą.
    Ale jak kto woli :)


    Pozdrawiam
     
Wczytywanie...

Poleć forum