1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Obraz gry

Temat na forum 'Off-Topic' rozpoczęty przez Lysy1, Lipiec 30, 2014.

  1. Lysy1

    Lysy1 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2013
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam.
    Mam pytanie... Jak nagrać obraz gry (gra oczywiście na PC) żeby po włożeniu jej do napędu i uruchomieniu ikony z pulpitu nie wołało o płytę?
    Bo to wygląda tak że zainstalowałem grę i nie wgrywałem cracka tylko chce tak nagrać obraz na płytę żeby po jej włożeniu można było ją spokojnie uruchomić.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. rowerser

    rowerser Sialalalalallalal V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2008
    Posty:
    586
    Polubienia:
    141
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kozie Byki
    Czyli wszystkie wysiłki ludzi, którzy robia cracki do gier, by nie używać właśnie płyt chcesz rzucić w kąt ;D...kup oryginał.
     
  4. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    Cracki są po to żeby można było odpalać kopie gier bez nośnika w napędzie.
    Podmień cracka i graj.
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie uruchomisz bez oryginala.
     
  6. solisie

    solisie Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2014
    Posty:
    94
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    To ty nagrywałeś obraz iso na płytę ? Jeśli tak to musisz zainstalować grę instalatorem z płyty, a później wgrać cracka.
     
Wczytywanie...

Poleć forum