1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

obraz gry

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bil, Październik 24, 2010.

  1. bil

    bil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 16, 2008
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Knurów
    czy ten obraz gry jest powiedzmy bezsprzeczny na gr w xbox live

    Bez nazwy.jpg | bil27 | Fotki, Zdjcia, Obrazki Fotosik.pl

    i jak dodać screena bezpośrednio na stronę tego forum ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KNAR

    KNAR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2010
    Posty:
    404
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Nie. Musisz dodać sliptvid.

    Abgx>misc>splitvid add if doesnt exist or isnt valid.
     
  4. bil

    bil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 16, 2008
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Knurów
    a jak to się robi i ci jest najważniejsze w obrazie gry żeby można było grac na x live
     
  5. KNAR

    KNAR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2010
    Posty:
    404
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Musisz zaznaczyć opcje którą podałem, splitvid sam się doda.
    Oczywiście musi to być plik iso a nie nagrana płyta.

    Firmware lt nie posiada żadnych sprawdzajek, tylko bootuje wszsystko jak leci i to użytkownik musi mieć pewność, że obraz jest prawidłowo przygotowany.
    Masz wszystko ok, poza owym splitvid.
     
  6. bil

    bil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 16, 2008
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Knurów
    kurde z całym szacunkiem nie widzę takiej opcji w abgx360
     
  7. KNAR

    KNAR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2010
    Posty:
    404
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    [​IMG]
     
  8. bil

    bil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 16, 2008
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Knurów
  9. KNAR

    KNAR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2010
    Posty:
    404
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    No ok, teraz wybierz iso z grą i daj launch. Poleci autofix, doda się splitvid.
    Opcja disable writes ma być odznaczona.

    Co do zdjęć, jak wrzucasz na fotosik, to pod zdjęciem masz różne opcje z kodami.
    Wybierasz miniaturka na forum z opcją otwórz pełne zdjęcie po kliknięciu, wklejasz kod na forum i gotowe.
     
  10. bil

    bil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 16, 2008
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Knurów
    ok dziękuje za wszystko porady
     
Wczytywanie...

Poleć forum