1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Obraz i jego nagrywanie

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez Koksu92, Sierpień 21, 2010.

  1. Koksu92

    Koksu92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Brzeg
    Wczoraj od kolegi pożyczyłem grę, zrobiłem obraz, nagrałem na płytę, sprawdziłem w konsoli czy działa i działa :) Dziś z ciekawości zrobiłem test obrazu i wyszło takie coś Yfrog Image : yfrog.com/28aaalwj . Nie wiem czy to dobrze czy źle, proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    gra jest patchowana - pozatym ok
     
  4. Koksu92

    Koksu92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Brzeg
    czyli nic nie grozi grze ?

    a jeszcze takie pytanie

    gre odpalam to obraz nie jest na cały ekran tylko jest panoramiczny że z góry i z dołu jest jeszcze wolny pasek czarny (później dam fote) o co z tym chodzi ?? da sięto jakość naciągnąć na cały ekran ?
     
  5. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    w ustawieniach konsoli musisz dopasowac rozdzialke do monitora/tv
     
  6. Koksu92

    Koksu92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Brzeg
    Mam ustawione na Normalnie a jeszcze jest opcja panoramiczny. W paru grach tak mam że obraz nie jest na cały obraz. Nie wiem jaka przyczyna, może źle gra nagrana ?
     
  7. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    masz monitor/tv panoramiczny to zmien w opcjach na taki. albo daj opcje zeby kloc sam dostosowal ustawienia.
    jak jest gra nagrana nie ma znaczenia w twoim przypadku :)
     
  8. Koksu92

    Koksu92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Brzeg
    Znaczy tak na TV FullHD 40 cali to obraz jest tak jak powienien. Jak gram na 29 cali (tv nie jest lcd) to nie które gry są na cały obraz a nie które są w obrazie panoramicznym... Jest to pare gierek co właśnie tak mają. A kloca nie umiem ustawić żeby się dostosował do tv :/
     
Wczytywanie...

Poleć forum