1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Obraz ISO.Można nagrać??

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez Kosa77, Kwiecień 20, 2010.

  1. Kosa77

    Kosa77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2010
    Posty:
    168
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Świdwin
    Siemka czy ten obraz nadaje się do nagrania??
    http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3975e4ac7e40c942.html
    (Mój kumpel nie ma zamiaru grać na Xbox Live i ma Ixtreme LT)

    Edit.Sory tamten był z innymi ustawieniami a teraz ten z ustawieniami z naszego forum http://xboxforum.pl/iso-f31/sprawdzanie-obrazu-iso-stealth-za-pomoca-abgx360-v1-0-2-a-6365.html
    http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/96d00d75ffa2a379.html
    PLIS o szybka odpowiedź!!!!Z góry dziękuję!!!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sreberko

    sreberko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    356
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Nie za bardzo, gra może się zawieszać w trakcie.
     
  4. Kosa77

    Kosa77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2010
    Posty:
    168
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Świdwin
    A można to jakoś naprawić?A jak tak to wytłumaczcie mi.
     
  5. sreberko

    sreberko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    356
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Z tego co mi się wydaje nie da się. Gdyby się dało Abgx sam by naprawił. Ogólnie gry z błędami na czerwono są w 99% do kosza.
     
  6. Kosa77

    Kosa77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2010
    Posty:
    168
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Świdwin
    Ściągałem ją od czwartku i i dzisiaj mi się ściągnęło.Komp chodził dzień i noc kumpel mi za to zapłacił i nie wiem co teraz zrobić.
    PS.No dobra , jeżeli bym nagrał tą płytkę to by mi się zacinała w tym samym momencie i czy były by to częste zacięcia??Bo jeżeli raz na jakiś czas to nagrywam.
     
  7. Loles

    Loles Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    jesli sciagasz kase z kumpla za sciaganie gry, to dobrze Ci tak... a gry nie nagrywaj, bo plyta tylko do kosza
     
  8. SirArczi

    SirArczi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2010
    Posty:
    142
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    HeHe Racja.
    Co do obrazu ... proponuje zasaczyc z innego/pewnego zrodla.
    Napisz na PM to ewentualnie podam Ci jakies namiary.
     
  9. Kosper

    Kosper Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ściągnij od początku z innego linku.
     
  10. Kosa77

    Kosa77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2010
    Posty:
    168
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Świdwin
    Temat do zamknięcia!!Dostałem od innego kumpla Call of Duty Modern Warfare 2 i na dodatek Metro 2033(oczywiście piraty , żebym sobie zgrał na dysk)
     
  11. portals

    portals Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2009
    Posty:
    81
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Sami eksperci :whistle:
    TO jest uszkodzenie wava i gdybyś dociągną do abgx360 wava to może to naprawić. Z uszkodzonym wavem zazwyczaj da się grać bo może on też być zmieniany celowo
     
  12. SirArczi

    SirArczi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2010
    Posty:
    142
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Podepne sie tutaj ...

    Co sadzicie o tym ?

    [​IMG]
     
  13. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    sadzimy ze powinienes zrobic to co ci radzi abgx w ostatnim zdaniu
     
  14. SirArczi

    SirArczi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2010
    Posty:
    142
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    @UP Nagralem i smiga :p
     
  15. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri


    Czyli : Niepoprawne dmi powinno być automatycznie poprawione przez Abgx360 o ile ten release jest już w bazie programu. Można spokojnie grać w taką wersję ale tylko offline (online jest to błąd wykrywalny przez MS)



    A co do głównego tematu : obraz gry został spaczowany do innego wave niż oryginalny . Wystarczy dobrze skonfigurować abgx360 i program sam to naprawi .
     
  16. zonk31

    zonk31 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    433
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    dokladnie, sciagnij sobie odpowiednie pliki dla Wave ze strony programu i ABgx takie bledy bedzie atuomatycznie paczowal.... po poprawieniu mozna nagrywac
     
  17. DonAndress

    DonAndress Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    To ja mam troche inne pytanie.
    Otoz porownuje XEX CRC, Media ID, SS CRC oraz DMI CRC te, ktore wypisuje mi program ABGX z tymi, ktore mozna znalezc na ich stronie.

    I teraz np dwa pierwsze mi sie zgadzaja, ale SS CRC i DMI CRC juz nie. Albo zgadzaja sie trzy, a czwarta wartosc nie. Czy to znaczy, ze po prostu taka wersja nie zostala zweryfikowana, czy moze ktos grzebal w grze i istnieje mozliwosc, ze nie bedzie dzialac? ABGX nie wypluwa zadnych bledow oprocz tego ze Stealth niepewny (wave6).
     
  18. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    ustawiles abgxa na level 3??
     
  19. DonAndress

    DonAndress Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Zostawilem wszystko defaultowe tak jak po instalacji sam ustawia, dalem tylko, zeby odczytywal, a nie poprawial automatycznie.

    Czesc gier zgadza sie dokladnie ze zweryfikowanymi przez gosci z ABGX, a czesc ma niektore ciagi znakow inne.

    Mam jeszcze sie bawic w level3?
    Co to daje?


    -----EDIT------

    BTW nagralem GTA4-EFLC, ktore mialo ostatnia wartosc inna i dziala...

    ---END-EDIT---
     
  20. dreamer86

    dreamer86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2010
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Galewice
    Witam jeżeli możecie to poproszę o odpowiedź. Czy mogę to wypalić i grać bez problemu ? Dzięki
    [​IMG]

    Uploaded with ImageShack.us
     
  21. czechu191

    czechu191 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    tak możesz śmiało wypalać
     
Wczytywanie...

Poleć forum