1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Obraz ISO zajmuje więcej niż gra

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez Generic, Październik 12, 2015.

  1. Generic

    Generic Banned Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 6, 2014
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.

    Pobrałem Obraz Iso który zajmuje 8 738 846 720 bytes i nie mieści on się na jednej płycie Vertbatim 8.5GB. Co mam zrobić w tej sytuacji? Dodam że nagrywam laptopową nagrywarką wiem że na IHAS nie byłoby problemu. Mam nagrać pozostałą część na drugiej płycie czy po prostu nagrać tyle ile sie da? Mój brat co nagrywa zwykłą nagrywarką mówił że nie dograło się 130MB, a mimo to gra działa. Z góry dziękuję i czekam na pomoc.

    Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28042
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Turncate...
     
  4. Generic

    Generic Banned Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 6, 2014
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    i to wszystko? nawet jesli moja nagrywarka nie jest obsługiwana przez BurnerMax?
     
  5. Generic

    Generic Banned Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 6, 2014
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Mam dość nietypowe pytanie odnośnie obrazów ISO z grami. Czy jeśli po wypakowaniu mam np. ISO nazwane FIFA_14_BY_PRZEMO to mogę zmienić nazwę na FIFA_14 i nie będzie z tego jakiś problemów/błędów? Drugie pytanie to co mam zrobić jeśli napisane jest topology failed i przyczyną jest ponoć problem z łączem, a mam je stabilne i jestem pewien że z nim jest wszystko w porządku?
     
  6. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28042
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Jeden grzyb jak to nazwiesz, pliczek dvd musi sie tak samo nazywać jak ISO...
    ABGX nie działa bo nie jest naprawiony... dawno chyba nic nie odpalałeś na konsoli ;)
    http://xboxforum.pl/threads/naprawa-abgx360.138732/
    Laptopowa nagrywarka obsługiwana przez Payload? Wątpię żeby Ci się to nagrało poprawnie.
     
  7. Generic

    Generic Banned Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 6, 2014
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam

    Problem taki jak na załączonym obrazku. We wspieranych prędkościach mam tylko 3x 4x i 6x. Mam to zignorować i wypalać dalej z prędkością 2.4x czy wybrać 3x?
     

    Załączniki:

    • 3245.jpg
      3245.jpg
      Wielkość pliku:
      109 KB
      Wyświetleń:
      20
  8. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28042
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Proste jeżeli nie obsługuje danej prędkości to zacznie nagrywać x4 samo wskoczy.
     
  9. Generic

    Generic Banned Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 6, 2014
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    moj brat nagrywa laptopową i mu działa. ja uzywam program BurnerMAX który wyswietlil ze jest Enabled czyli obsluguje moja nagrywarke, a na forach piszą że dzieki temu programowi wypalimy gre bez problemow.
     
  10. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28042
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Nagraj zobaczymy czy będzie działać, payload działa tak ze jednemu działa na następnym 5 już nie.
     
  11. Generic

    Generic Banned Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 6, 2014
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wywaliło error przy 49%. jak nagrywałem bez payload to wypalalem z pliku dvd ktory byl juz po pobraniu przy iso i wypalilo sie w 100% w weryfikacji wysypaly sie jakies bledy i gdy wkladam plytke do konsoli to gra sie pojawia wlacza i jest info wcisnij start by zaczac gre. Wciskam start i czarny ekran jest i naped harczy.
     
Wczytywanie...

Poleć forum