1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Obraz konsoli przez kabel vga

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Kamil Przybyłek, Marzec 8, 2014.

  1. Kamil Przybyłek

    Kamil Przybyłek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 8, 2014
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    TomaszĂłw Mazowiecki, Poland
    Kupiłem ostatnio kabel vga do konsoli dziś po odpaleniu konsoli przegrałem 5 min i pojawia się taki ekran. Resetowałem konsole lecz problem nie znikał nadal chwile przegrałem i ekran znowu taki sam. Pomocy! [​IMG]
    DSC_0004.JPG - Speedy Share - upload your files here
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Konsola pada, takie artefakty to przeważnie problem z gpu.
     
  4. Kamil Przybyłek

    Kamil Przybyłek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 8, 2014
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    TomaszĂłw Mazowiecki, Poland
    to nic z tym nie zrobię już? Bo jak podłącze xboxa do tv to działa normalnie tylko przy monitorze się tak ekran psuje.
     
  5. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Ale tym samym kablem podłączasz konsolę do tv ?
     
  6. Kamil Przybyłek

    Kamil Przybyłek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 8, 2014
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    TomaszĂłw Mazowiecki, Poland
  7. TalareK

    TalareK Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2013
    Posty:
    142
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Lębork
    Spróbuj może na innym monitorze podłączyć przez ten vga, u kolegi lub gdzieś.

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum