1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

obraz płyty o pojemności 31 GB???!!!!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez penia1984, Wrzesień 6, 2010.

  1. penia1984

    penia1984 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam problem tak jak w temacie chciałem zmniejszyć wava na fifie2010 i udało mi się zmniejszyć ale co z tego jak obraz tej płyty zajmuje 31 Gb??( obraz był tworzony program ultroiso z płyty)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    jak ty chciales spatchowac obraz w ultraiso? Obraz gry wskazujesz w 360 wave patcher i tyle.
     
  4. fake4r

    fake4r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    434
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    pl
    On zrobił braz w ultraiso a nie że w nim chce patchować :)
    Patchował w 3dwavepatcher.
    Zrób obraz w imgburn tak jak Ci napisałem w drugim temacie.
     
  5. penia1984

    penia1984 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no właśnie sorki za zamieszanie, obraz zrobiłem w ultraiso a spatchowałem go 360 wave patcher,a zrobiłem w tym programie a nie w imageburn bo tam wyskakują mi same błędy i nie tworzy obarazu
     
Wczytywanie...

Poleć forum