1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Obraz

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ronni92, Kwiecień 14, 2010.

  1. ronni92

    ronni92 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Gdy włączam konsole obraz na telewizorze jest strasznie zamglony. Jest to telewizor CRT. Co może być przyczyną tego zamglenia.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mitek96

    mitek96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 13, 2009
    Posty:
    312
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tarnów
    Spróbuj zmienić odświeżanie w ustawieniach konsoli być może masz włączone 60HZ.
     
  4. moon

    moon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    z przestrzeni kosmicznej :D
    Ustawienia TV, Kabel z x360 do TV? Moze styki sa zasnieszone czy cos? Ew. odswiezanie ;)
     
  5. ronni92

    ronni92 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dodam ze wcześniej tego w ogolę nie miałem. Od dwóch dni to się zaczęło.

    Jak zmienić to odświeżanie.
     
  6. moon

    moon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    z przestrzeni kosmicznej :D
    w Ustawieniach xBox'a ;) znajdziesz napewno :p
     
  7. Marf

    Marf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    1024
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Albo TV Ci pada bo podobno X360 szybko wykancza CTR'a
    Albo spróbuj na innym kablu.
     
  8. moon

    moon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    z przestrzeni kosmicznej :D
    @Marf, gdzie to wyczytales.? O_O ze x360' uszkadza TV (CRT), to bzdury na 100%
     
  9. KrystekxDD

    KrystekxDD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    314
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    hahahaha wiekszej glupoty nigdy nie slyszalem xbox szybko wykancza TV CRT hahahah znajomy na starym 20letnim gral ponad rok i jakos dalej dziala... hahah
     
  10. moon

    moon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    z przestrzeni kosmicznej :D
    @KrystekxDD ile ty masz lat.?! - bo od twojego postu powiewa niekochanym przez mamusie 12'latkiem.
    / @Marf, poprostu napisal co przeczytal czy tam uslyszal...
     
  11. domin147

    domin147 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2010
    Posty:
    101
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    co do teego odswiezania to : ustawienia>ustawienia konosli>i tam massz odswiezanie panorame, itp
     
Wczytywanie...

Poleć forum