1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Obraz...

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Pawcio58max, Sierpień 22, 2010.

  1. Pawcio58max

    Pawcio58max Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tuchola
    Witam, dlaczego mam gorszy obraz niź na kompie.
    Mam tapete ( jakaś tam HD )
    Jak odpale ją na kompie to jest super jakość
    Jak odpale na xbox ( ten sam monitor ) to widać pixele

    Wina xboxa ?? dodam, że mam kabel HDMI
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. matix755

    matix755 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 16, 2009
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Zmień w ustawieniach Xbox'a rozdzielczość obrazu.
     
  4. Pawcio58max

    Pawcio58max Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tuchola
  5. mistrzmtb

    mistrzmtb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    726
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Gora
    Ja mam tak samo, to chyba wina xboxa, w ogóle xbox chyba nawet meny nie ma w 1080p tylko w 720p, bo jest ch*jowa jakość. Mam all na maxa ustawione.
     
  6. Pawcio58max

    Pawcio58max Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tuchola
    Jeszcze jedno pytanie, jak się soft* aktualizuje ??
     
  7. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    sam sie aktualizuje poprzez podłaczenie do xbl lub z pendriva offline
    tu masz opis >>>http://xboxforum.pl/oprogramowania-f13/dashboard-2-0-9199-0-faq-i-problemy-50068.html
     
Wczytywanie...

Poleć forum