1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Obraz

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez RafanoCK, Marzec 26, 2012.

  1. RafanoCK

    RafanoCK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2011
    Posty:
    108
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    CK
    Witam wszystkich. Mam taki problem. Otóż gdy gram w bf3 to czasami mam takie mignięcie obrazu na zielono przez sekundę potem normalnie i tak od czasu do czasu. Nie zauważyłem na razie problemu w innych grach bo nie mam innej gry. Nie wiem czy to może być wina kablu hdmi, telewizora czy xboxa slim(sierpień 2011). Proszę o pomoc. Sprawdzałem inny kabel i też to samo obraz znika na sekundę. Więc co jest nie tak ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. majster323

    majster323 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2011
    Posty:
    157
    Polubienia:
    28
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Możliwe że coś dzieje się z telewizorem... Jakiego telewizora kolega używa? Próbował kolega podpiąć jakiś inny sprzęt pod to HDMI lub pod inne porty?
     
  4. RafanoCK

    RafanoCK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2011
    Posty:
    108
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    CK
  5. zassanky

    zassanky Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 24, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Z racji tego , że nie mogę założyć własnego tematu zapytam się w tym . Mam następujący problem : mam xboxa slim 250 gb , kupionego rok temu i staaary telewizor NOKIA , do którego łącze się wtyczką EURO. Problem jest taki , że mam Skyrima i Battlefielda i gdy przychodzi czytać napisy to naprawdę nic nie widać oprócz rozmazanego białego koloru . Chyba , że się wpatruję przez chwile. Tak samo jest np z nickami nad gośćmi z xbox live na bf3. Ale np jak są większe napisy to widzę normalnie. Ponadto obraz jest rozciągnięty na cały telewizor , nie tak panoramicznie i jak gram to mnie boli głowa. Czy to wina telewizora? Nie można zmienić wielkości napisów ?Jeżeli tak , to oznacza , że muszę się pożegnać z grą na xboxie , bo nie mam kasy na nowy telewizor , drugi telewizor jest ciągle oblegany przez rodziców i brata . Z angielskiego jestem taki sobie - z napisów ogarnę ale z rozmowy nie . A grając w skyrima inaczej się nie da.
     
  6. RafanoCK

    RafanoCK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2011
    Posty:
    108
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    CK
    Grając trochę w Fife12 demo tak koło 30 minut nie widziałem zielonego obrazu przez sekundę tak jak w bf3.
     
  7. KLAIN

    KLAIN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2010
    Posty:
    133
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zamość (okolice)
    stary telewizor to znaczy jaki ?? crt ? czy moze jakis lcd z hd ready ? jesli crt to tak bedzie niestety a jesli lcd musiz podlaczyc na HDMI lub component tak aby obslugiwal wyzsza rozdzielczosc.
     
  8. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    bo w BF 3 nieraz mrygnie ten zielony pasek najczęściej na mapie Operacja Metro :) więc się nie przejmuj bo twój sprzęt jest sprawny :)
     
  9. RafanoCK

    RafanoCK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2011
    Posty:
    108
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    CK
    Hmm. TO nie wiem. Proszę o opnie innych użytkowników, którzy mają bf3 czy też to maja.
     
  10. Rainbowek

    Rainbowek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2012
    Posty:
    106
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Przecież napisał "staaary telewizor NOKIA" - jak mógłby się podłączyć kablem HDMI -.-

    Do "zassanky" - ja mam to samo. Rozdzielczość naszych telewizorów jest po prostu zbyt niska by małe detale jak czcionki były widoczne. Nic na to nie poradzimy niestety prócz wymiany telewizora lub podłączenia się do TV kablem component który daje lepszy obraz od EURO. Ja takiego wejścia niestety nie mam i domyślam się, że ty także nie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum