1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Obrazki w dashboardzie.

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez QwerTaj, Marzec 13, 2010.

  1. QwerTaj

    QwerTaj V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2009
    Posty:
    2052
    Polubienia:
    235
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Ostróda
    Witam!
    Przejdę do sedna. Wiecie, jak włożycie płytę do X'a, to w dashboardzie pokaże wam się 'naciśnij a żeby uruchomić grę' i tam w tym polu jest zwykle jakiś obrazek z gry, coś ala 'okładka'. Chodzi mi o to, co tutaj jest na drugim 'oknie', to z batmana :

    [​IMG]

    I na wielu grach nie mam takich obrazków, czy podczas nagrywania gry trzeba dodać jakiś plik by to było, czy tego nie da się dodać ?

    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maximusx

    maximusx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Olkusz
    Zapewne nie masz tego "obrazka" na starszych grach które wyszły przed nmowym dashboardem. Zgadza się?:D
     
  4. Nowis

    Nowis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    295
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Musisz być połączony z Live żeby ten obrazek był
     
  5. QwerTaj

    QwerTaj V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2009
    Posty:
    2052
    Polubienia:
    235
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Ostróda
    O właśnie, chyba dlatego, teraz jak się zastanowiłem to faktycznie same gry przed wyjściem NXE tak mają.

    Można zamknąć ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum