1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Obrazy gier o dużej wielkości a ograniczona pamięć płyt dvd

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Sadczi, Wrzesień 17, 2014.

  1. Sadczi

    Sadczi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2014
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Mam przerobioną konsolę xbox360. Nie wiem jak jest przerobiona ale wiem że piraty na niej latają.
    Mój problem jest taki że jak ściągam najnowsze tytuły gier na tą konsolę to lekko przewyższają one wagą pojemność płyt dvd. Kupiłem kilka płyt 8.5gb DVD , ale realnie mają one ok. 7.9gb.
    Zaś większość ściągniętych przezemnie obrazów ISO ma wielkość nawet ok 8.8gb i wygląda mi to na standard wśród nowych gier.
    I moje pytanie brzmi jak producenci tych gier nagrywają te gry? Jakie mają "magiczne" płyty DVD? Albo przynajmniej powiedzcie mi jak mogę sobie w nie pograć?
    Mam zewnętrzny twardy dysk , ale wolałbym jakieś płyty do wypalania. I jeśli nie ma takich płyt , to jak mam zadziałać z tym twardym dyskiem zeby to dzialalo? Musze mieć dokładną instrukcję krok po kroku , bardzo proszę o pomoc. :blue:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. WRUB5ON

    WRUB5ON Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    1532
    Polubienia:
    684
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KALISZ
    Byś mógł w pełni nagrać nawę gry potrzebujesz nagrywarki LiteOn ihas
    124b wraz z oprogramowaniem ixtreme burnermax max lub ihas 124eu i softu playtool gdyż tylko taknagrasz takie gry
    Wysłane z mojego C6603 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. piccolo

    piccolo Banned

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2014
    Posty:
    255
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Na zwykłej możesz też nagrywać, gry bez xgd3 bez Civ bedą działać. Nie szkodzi ,że są nie pełne jak nie grasz na xbox live to możesz takie nagrywać. Koszt ihas rev b około 150zl, rev Eu 50zl+tylko nagrywanie na verbatimach.
     
  5. Sadczi

    Sadczi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2014
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie ma innej możliwości? jakiś płyt które to uniosą? albo żeby przynajmniej nagrywać moją zwykłą nagrywarką dvd w laptopie?
     
  6. WRUB5ON

    WRUB5ON Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    1532
    Polubienia:
    684
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KALISZ
    Niestety nie ma innej możliwości nagrania gier xgd3 oraz CIV

    Wysłane z mojego C6603 za pomocą Tapatalk 2
     
  7. piccolo

    piccolo Banned

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2014
    Posty:
    255
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    W clonie sobie nagrywaj xgd3 bez civ. Dajesz do końca płyty i działają. Zakładam ,że masz lt 3.0 i nie grasz na xbox live. Jak chcesz żeby się nagrywało całe to albo sobie nagrywasz gry xgd2 tylko lub kupisz ihas+adapter. Za ihas Eu 50zl plus 4zl za płyte. Kopie xgd3 bez civ i z civ całe są tylko na xbox live żeby nie było bana, nagrywane ihas.
     
Wczytywanie...

Poleć forum