1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Obrazy ISO a RGH.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez DonLegionX, Kwiecień 3, 2013.

  1. DonLegionX

    DonLegionX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2013
    Posty:
    39
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    Witam,

    lada dzień przerabiam swojego X'a na RGH, będę odpalał gry tylko z obrazów z dysku,nie będę grał w MP.

    Czy obrazy ISO przed przerobieniem do wrzutu przepuszczać jeszcze przez ABGX360?
    Jeśli tak to jak go ustawić aby gry działały bez problemu na RGH?

    Wszystkie poradniki dotyczące ABGX są dla osób posiadających LT grających z płyt, używających trybu MP.
    Nie ma niestety poradników jak przepuszczać ISO przez ABGX dla RGH.

    Gry które będę chciał odpalić na pierwszy strzał:
    Tomb Raider, Nike+ Kinect Training, Call of Duty - Black Ops, Kinect Star Wars, Mafia II, Assassin's Creed, Assassins Creed Revelations, Battlefield Bad Company 2, Call of Duty Finest Hour, Call of Duty - Black Ops II, Crysis 3, Forza Motorsport 4 Racing, Gears of War Judgment, GTA IV, Halo 4, Max Payne 3, Need for Speed The Run, WRC World Rally Championship

    Przy wielu tytułach mam dodatkowe informacje jak PAL, LT2.0, Region Free..

    Proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. pejakk

    pejakk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 17, 2010
    Posty:
    142
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie ma takiej potrzeby - po prostu przerabiasz i grasz.
     
  4. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  5. DonLegionX

    DonLegionX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2013
    Posty:
    39
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    Czyli rozumiem że te wszystkie zabezpieczenia, xgd3, Wawy, systemy PAL, NTSC itd.. dotyczą tylko użytkowników LT?
     
  6. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa


    tak dobrze myślisz :lemo: przy rgh nie ma żadnych zabezpieczeń
     
  7. ARCZi2005

    ARCZi2005 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2011
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    i to jest najlepsze własnie :) Przerabiasz kopiujesz grasz :) żadnych problemów.To lubie :)
     
  8. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3701
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Albo pobieraj sobie gotowe już gry pod RGH (w GOD lub w XEX) - ma to przynajniej 2 zalety:
    1. nie musisz potem przerabiać
    2. takie gry zajmują mniej miejsca - więc mniej pobierasz
    Przykładowe wielkości pełnych wersji gier pod RGH:
    RIDGE RACER UNBOUNDED - 1,6GB
    SNIPER GHOST 2 - 4GB
    TOMB RAIDER - 6,9GB
    WRC 3 - 4GB


    PS.
    Całkiem sporo jak na pierwszy strzał :tickled_pink:
     
Wczytywanie...

Poleć forum