1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Obsługa XBOXA bez dysku

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez krecebeke, Listopad 12, 2009.

  1. krecebeke

    krecebeke Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam, czy x'a bez dysku obsługuje się normalnie? Czy można np. wgrywać te pliki (archive.iso itp.) które piszecie na karte, a nie na dysk którego nie ma?


    Pzdr
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Grower

    Grower Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 1, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeżeli dysku w X'ie nie ma, a jest karta funkcjonuje to tak samo - jedynie dysk ma więcej miejsca ofc.
     
  4. krecebeke

    krecebeke Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    konkretnie chodzi o zbanowanego x'a czy będę mógł wgrywać te potrzebne pliki na karte, pzdr dzięki
     
  5. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    activate.iso nagrywa się na płytę ;)

    Bez dysku to i tak musisz mieć kartę - musisz mieć gdzieś profil oraz savy

    Jak masz bana to możesz normalnie save'ować
     
  6. krecebeke

    krecebeke Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nagrywam to na dysk razem z kopią bezpieczeństwa, czy jak? zielony jestem stąd te pytania:)

    za wszelką pomoc lęcą dziekówy
     
  7. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
  8. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    kolega chyba nie wie o czym mowi
    moze jasniej??? co niby nagrywasz na dysk xbosa???
     
  9. krecebeke

    krecebeke Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    toż to ja napisał przecież

    dysk w sensie płyta - źle się wyraziłem

    to activate.iso nagrywam ciągle dla każdej gry czy wystarczy to nagrać na jedną płyte i będzie takjakby uniwersalne?

    Mam jeszcze pytanie czy moge zczytać numer (klucz) z napędu przerobionego? Po to żeby w razie kiedy żywot napędu się skończy przełozyć nowy?

    Pzdr
     
Wczytywanie...

Poleć forum