1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

obudowa dysku Xbox360

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Masownik20, Lipiec 28, 2012.

  1. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1519
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Witam
    Chciałem się dowiedzieć czy w taką obudowę mogę wsadzić dysk 3,5 cala
    NOWA OBUDOWA TWARDEGO DYSKU XBOX 360 SLIM (2514096251) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
    Każdy dysk 3,5 cala spokojnie moge do niej wlozyc i podlączyc?
    Czy moze potrzebuje tylko taka obudowę
    OBUDOWA DYSKU CZARNA ELITE (2511334861) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
    proszę o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. lejtek

    lejtek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2011
    Posty:
    62
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    obudowy od xboxa sa do dyskow 2,5 cala. ani w jedna ani w drugą nie wlozysz dysku 3.5 cala

    Wysyłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk 2
     
  4. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1519
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    hm gdzies czytalem ze 3,5 więc teraz zglupialem???
     
  5. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Nie w obudowę ale zamiast napędu w konsole możesz jak rgh masz

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  6. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1519
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    to w obudowe dysku jak rgh mam jaki dysk moge wsadzic??
    Moze ktos z allegro jakis wybrac jako przyklad
     
  7. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Każdy 2,5 jak masz rgh oczywiście

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  8. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1519
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
  9. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1519
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Pomoze ktos?
     
Wczytywanie...

Poleć forum