1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

OBUDOWA (elite)

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez kacprzak1991, Listopad 16, 2008.

  1. kacprzak1991

    kacprzak1991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Orientuje sie ktos czy mozna gdzies zakupic czarną obudowe( orginalną taka ja w elite) i zmienic w swoim xoboxie. Może ktos z was ma na sprzasz albo po poprostu chce sie zamienic na białą ;) bo mu nie pasuje do mebli.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sloniu

    sloniu trolololololo V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    906
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: OBUDOWA (elite)

    Nie ma takiej możliwości :) Znaczy się jest ale lepiej kupić Elite albo pomalować obudowę niż kupować samą ;] Za duzo problemów. Kup sobie farbę, albo pojedz do malarksiego, kup papierową taśmę, zaklej wszystkie wnęki i pomaluj farbą i już :)
     
  4. Piri

    Piri V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2008
    Posty:
    529
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włoszczowa :)
  5. kacprzak1991

    kacprzak1991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: OBUDOWA (elite)

    Dzięki za link. A to twoja aukcjia?? I czy jest duzo problemow z załozeniem i sciągnieciem obudowy ??
     
  6. Santi

    Santi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2008
    Posty:
    77
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    WRZ
    Odp: OBUDOWA (elite)

    http://x360iso.org/index.php?topic=6061.0

    nie nie jest duzy klopot ale trzeba uwazac zeby nie polamac :)
     
  7. kacprzak1991

    kacprzak1991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: OBUDOWA (elite)

    Dzięki. Ale nadal nie jest peny czy brac bo drogo...Myślałem ze w granicach 200 zł spokojnie sie zmieszcze
     
  8. Santi

    Santi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2008
    Posty:
    77
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    WRZ
    Odp: OBUDOWA (elite)

    jak kupisz farbe to pewnie :) jeszcze Ci zostanie na piwo :p a tak serio wg mnie nie oplaca sie kupowac. ja mam zamiar pomalowac farbka tylko jezcze nie wiem jaka matowa czy zwykla :)
     
  9. kacprzak1991

    kacprzak1991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: OBUDOWA (elite)

    To chyba nie bedzie ten sam efekt a zresztą jaką farbke chciałbys urzyc...olejną ^^
     
  10. Santi

    Santi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2008
    Posty:
    77
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    WRZ
    Odp: OBUDOWA (elite)

    nie no cos Ty, udam sie do znajomego lakiernika i spytam o rade :)
     
  11. kacprzak1991

    kacprzak1991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: OBUDOWA (elite)

    A jak jeszcze w sprawie plomby?? Miałbym ją przekleic do czrnej obudowy?? I jeszcze ty sie tam wypowiadałem ze przydała sie instrukcja sciągania obudowy, co dokładnie robiłes z konsolą i czy śrubokręt rzeczywiscie sie sprawdzi
     
  12. Santi

    Santi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2008
    Posty:
    77
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    WRZ
    Odp: OBUDOWA (elite)

    Chcialem sprawdzic co ma w srodku ::) a tak serio robilem flasha i sie przydalo :)
     
  13. kacprzak1991

    kacprzak1991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: OBUDOWA (elite)

    A jak sciągałes??Urzywając srubokręta?? I jak długo masz juz sflashowaną konsole bo ja tez mam i bez tej gwar sie troche na szpilkach siedzi chodz juz mi sie raz zepsuł ale własnie jeszcze jak nie miałem przerobionej i mi kolo co wgrywał softa powiedział ze mam nowe częsci wiec mi sie nie zepsuje. Co o tym sądzicie
     
  14. sloniu

    sloniu trolololololo V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    906
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: OBUDOWA (elite)

    ja bede malowal i sobie szyldzik czarnym matem zrobie :D
     
  15. misiek3032

    misiek3032 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 9, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  16. kacprzak1991

    kacprzak1991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: OBUDOWA (elite)

    Tak w ogole przy zmianie obudowy nie trace przypadkiem gwarancji??
     
  17. Vookash

    Vookash Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kielce
    Odp: OBUDOWA (elite)

    Na obudowie jest plomba. Jeśli inteligentnie ją odkleisz nie uszkadzając jej i przykleisz na nową obudowę, możliwe że wszystko będzie OK.
     
  18. barandek

    barandek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2008
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: OBUDOWA (elite)


    8) Czyli tracisz, bo tak czy inaczej bedziesz ryzykowal w razie zepsucia konsoli. ::)
     
  19. kacprzak1991

    kacprzak1991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: OBUDOWA (elite)

    Znaczy tak czy siak mozna powiedziec ze juz nie mam gwar bomoja konsola jest sflashowana ale wiem ze jest mozliwosc za opłatą wgrania starego softu i MS sienie kapnie ale z tą obudową to widze kolejny problem ;p

    PS. Własnie kupiłem tą obudowe za 150 zł zobaczymy jak is ebedzie tera prezentowac ix:)
     
  20. Piri

    Piri V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2008
    Posty:
    529
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włoszczowa :)
    Odp: OBUDOWA (elite)

    Wyslesz do m$ , i powiedza ze po kodzie seryjnym nie ma pan gwarancji , albo ze ma pan BANa . Juz nie mowie , bo nie wiem czy teraz na płytach głownych nie ma przypadkiem kodzikow seryjnych . A wiadomo ze jeden kod tutaj , a na obudowie inny to oznacza , ze cos tu smierdzi :p
     
  21. kacprzak1991

    kacprzak1991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: OBUDOWA (elite)

    Zawsze przed wysłaniem do MS moge zmienic spowrotem obudowy;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum