1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ochrona rodzicielska

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Adrianst89, Grudzień 3, 2014.

  1. Adrianst89

    Adrianst89 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2014
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam temat dla wielu użytkowników zapewne znany.
    Mam xboxa 360 zaktualizowanego do nowego menu, zakupiłem grę gta4 i nie mogę grać ponieważ jest ona od 18oku życia.
    Xboxa posiadam od 2lat z drugiej ręki. Nie mam kontaktu ze sprzedającym.

    Próbowałem używać już kilku sposobów:
    1. wyczyszczenie pamięci podręcznej
    2. format dysku.
    3. kombinacja:
    FIRST ONE: Left Trigger | Right Trigger | X Button | Y Button | Left Bumper | Right Bumper | Up On Dpad | Y Button | Y Button | X Button
    SECOND ONE: Left Trigger | Right Trigger | X | Y | Left Bumper | Right Bumper | Down | Y | Up | Down | Down | Down | Down | Down

    po wklepaniu jakichkolwiek kombinacji powraca mi do poprzedniego menu nawet jeżeli nie naciskam buttona B

    czy ktoś ma jeszcze jakiś dobry i działający sposób? przeczytałem godziny w internecie i nie znalazłem odp.
    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Sowa

    Sowa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    439
    Polubienia:
    83
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tarnów
    Kombinacji z pada na unlock w teori jest ponad 20 tysięcy wiec troche klepania masz... :) odczyt nandu, z smc możesz sobie odczytać kod.
     
  4. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Dzwoń na infolinię M$.
     
  5. shte-fun

    shte-fun Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2014
    Posty:
    291
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Suwałki
    Chyba jedyny sposób. Kiedyś kupiłem konsolę z blokada rodzicielska. Klikałem co popadnie i nic nie dawało. Pewnego dnia wszedłem i spróbowałem jeszcze raz i udało się. Łut szczęścia.
     
  6. Adrianst89

    Adrianst89 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2014
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sowa możesz jaśniej :)
    do do kontakty z m$ to tylko w języku angielskim i żeby się dodzwonić to też długo trwa.
     
  7. Sowa

    Sowa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    439
    Polubienia:
    83
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tarnów
    Jabar zdaje sie ze ms nie chetnie na infolini udziela info o kodzie. Do autora, musisz odczytać nand programatorem, jezeli nie umiesz lutowax to tylko serwis. Chyba ze na infolini ci sie uda :)
     
  8. Zagaj

    Zagaj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    139
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Włocławek
    Zadzwoń do ms i ci podadzą normalnie kod.
    Ja też tak miałem i nie było żadnego problemu tylko musisz podać numer seryjny aby zarejestrowali ja w systemie

    Podadzą ci kombinacje przycisków aby przywrócić konsole do stanu początkowego

    Numer na infolinie 22 594 19 99
     
Wczytywanie...

Poleć forum