1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

oco biega z tym...... probe samsung

Temat na forum 'LT' rozpoczęty przez Toteklotek, Marzec 10, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Toteklotek

    Toteklotek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2011
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Probe jest do liteonow, pozwala odczytać klucz

    Wysłane z mojego LGP920 za pomocą Tapatalk
     
  4. Toteklotek

    Toteklotek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2011
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    bo ja tam widze samsunga .....i się zastanawiam ....
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Do wprowadzenia w vendor po badflash

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  6. czopka

    czopka Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Czy w przypadku flasha samsunga trzeba ciągnąc zasilanie z konsoli i uziemiać z kompem?
     
  7. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Można, ale trzeba to robić ostrożnie, wyrównanie potęcjałów jak najbardziej.
     
  8. czopka

    czopka Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    A inny sposób jaki jest? Bo kabel zasilający z konsoli do kompa bezpośrednio chyba nie da się podłączyć bez probe albo przejściówki z molexa?
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum