1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Oco chodzi ,,gry zapisywane w chmurze"?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kuBi14, Luty 14, 2014.

  1. kuBi14

    kuBi14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2014
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Coto jest ta chmura ?

    Wysyłane z mojego GT-S5660 za pomocą Tapatalk 2

    Alert -=SETH=- //Jesteś użytkownikiem nie zakładaj tematów w dziale dla świeżaków, następnym razem będą pkt.

     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. trudneto

    trudneto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2012
    Posty:
    264
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gela
    Czyli twój zapis gry zapisze się na serwerze microsoftu. Jeśli masz zakupionego golda
     
  4. kuBi14

    kuBi14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2014
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    1. Jak kupic golda
    2. Czy mg gta 5 zainstalowac w chmurze ok 8 gb

    Wysyłane z mojego GT-S5660 za pomocą Tapatalk 2
     
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3701
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Hah...dobre...
    Nie mozesz. Zainstalowac musisz albo na hdd albo na pendraku :D


    Wysłane z tapatalka
     
  6. kuBi14

    kuBi14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2014
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A no ok dzieki chlopaki ;P a jak aktywpwac golda ? :/

    Wysyłane z mojego GT-S5660 za pomocą Tapatalk 2

    EDIT:

    Ej a to 8 gb moge w kilki pendrivach zajnstalowac

    Wysyłane z mojego GT-S5660 za pomocą Tapatalk 2

    Edytuj posty, nie pisz jeden pod drugim - #Jabar
     
  7. Talibrr

    Talibrr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2013
    Posty:
    401
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Zależy w jakiej masz postaci. Najczęściej należy wprowadzić kod.

    Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka
     
  8. kuBi14

    kuBi14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2014
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Chodzi mi oto czy jak mam 3x 3 Gb pendrivy to moge jeden plik 8 gb zainstalowac na nich?

    Wysyłane z mojego GT-S5660 za pomocą Tapatalk 2
     
  9. Talibrr

    Talibrr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2013
    Posty:
    401
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Mój poprzedni post odnosił się do aktywacji gold'a. Nie ma flashy 3GB, jeśli chcesz zainstalować GTA V musisz mieć co najmniej 16 GB pamięci. I pisz bez błędów bo aż bolą oczy...

    Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka
     
  10. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28070
    Polubienia:
    3212
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر

    Alert Jesteś użytkownikiem nie zakładaj tematów w dziale dla świeżaków, następnym razem będą pkt.

     
Wczytywanie...

Poleć forum