1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Od kiedy montowana jest wbudowana pamięć?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez TheRamzes, Luty 18, 2010.

  1. TheRamzes

    TheRamzes Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Witam zamierzam kupić konsole z 2009 04 04 czy ona może mieć wbudowaną już kartę pamięci?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tomekGreT

    tomekGreT Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    zeTgie
    z tego co wiem to wbudowana pamiec maja konsole Arcade
     
  4. gavelgapa

    gavelgapa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    montowana karte pamiecie wydaje mi sie ze maja konsole arcade jasper
     
  5. kubag02

    kubag02 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 18, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sorki, że się tak wcinam do tematu, ale może mi ktoś powiedzieć, co daje taka wbudowana karta pamięci? Bo wiem, że Arcade ma wbudowaną, ale Elite już nie.
     
  6. Rooness

    Rooness Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2010
    Posty:
    92
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Wbudowana karta pamięci służy tylko i wyłącznie do pobierania niewielkich aktualizacji i zapisywania gier- taka rekompensata za brak dysku.
     
  7. TheRamzes

    TheRamzes Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Nic innego co zewnętrzna :)

    Czyli każdy jasper arcade ma wbudowana?
     
  8. gavelgapa

    gavelgapa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak bo kumpel ma Falcoma i nie ma :p
     
  9. TheRamzes

    TheRamzes Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    To, że w falconie nie ma to wiem, ale chciałem się dowiedzieć czy każdy Jasper ma czy dopiero od konkretnej daty?
     
  10. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Każdy ma

    Początkowo było 256mb a potem 512
     
  11. TheRamzes

    TheRamzes Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    A czy znana jest data od kiedy jest 512? :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum