1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Odbanowanie

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez jackas95, Listopad 14, 2009.

  1. jackas95

    jackas95 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    z miasta
    Witam, zbanowali mi XBL :)ban) i dysk twardy bo mam przerobionego Samsunga 1.51.

    1. Czy moge ją jakoś odbanować? słyszałem, że jest to tylko możliwe przy najstarszej wersji konsoli. Ów konsolkę Xenon lub Zephir posiadam, więc czy jest to możliwe?

    2. a jak mi zablokowali dysk to będzie działał na innej konsoli?

    3. czy jak włoże nowy dysk będzie działał?

    4. Moge kopiować save'y na MemCard?

    5. Dysk będzie działał po podłączeniu do kompa?

    z góry Thanx's za pomoc ;]]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. burzaa

    burzaa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    2. Tak
    3. Nie
    4. Tak
     
  4. arek

    arek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    za 1000 pln mogę go odbanować, jak coś PW.
    ;)
     
  5. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    TAK

    TAK

    Zablokowana jest konsola a nie dysk, więc NIE

    NIE WIEM

    NIE WIEM
     
  6. dymek84

    dymek84 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Napisał jackas95
    5. Dysk będzie działał po podłączeniu do kompa?

    Będzie działał już tak robiłem
     
  7. dariusz666

    dariusz666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    xbox-scene się kłania

     
  8. macmus

    macmus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 9, 2009
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ciekawe co zaaplikuja w nim ze to bedzie mozliwe, skoro teraz m$ moze wyciagać fw dvd przy kazdym updejcie dasha
    ciekawe ... ciekawe ... :)
     
  9. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    A nic. Granie na live przy ixtreme=ban, nie ma od tego ucieczki. 1.6 tez miało byc takie bezpieczne....
     
  10. rczak16

    rczak16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2009
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    mi sie wydaj ze dash sprawdza sumę kontrolną CRC fw i jak się nie zgadza to idzie konsola na listę i później ja weryfikują jakoś :/
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. aro1245
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    376
  2. aro1245
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    621
  3. aro1245
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    1095
  4. aro1245
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    397
  5. kapelek11
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    251

Poleć forum