1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Odblokowane punkty G

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez arturwiecki, Lipiec 26, 2009.

  1. arturwiecki

    arturwiecki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2009
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    kosmos
    witam mam taki problem że mniałem około 1000G a po włączeniu ninja gaiden i odblokowywniu kolejnych punktów z tego 1000 zrobiło się 800 czyli licznik idzie nie w tą strone co jest grane aktualizacje brałem z tego forum
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. eiooo

    eiooo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2008
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jestes podłaczony do live ? podaj swoj gt
     
  4. arturwiecki

    arturwiecki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2009
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    kosmos
  5. Andrewww1991

    Andrewww1991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2008
    Posty:
    134
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Chrzanów
    no to ładne jaja... a masz nxe?
     
  6. arturwiecki

    arturwiecki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2009
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    kosmos
  7. Andrewww1991

    Andrewww1991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2008
    Posty:
    134
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Chrzanów
    takich jaj to jeszcze nie słyszałem... to już zostaw tą grę jak masz 800mp :p
    a tak serio to możesz utworzyć jeszcze jeden profil na konsoli i sprawdź tam czy miesza się tak z punktami... podejdź do kogoś kto też ma ixa i możesz też sprawdzić czy tak się robi...
     
  8. Radass

    Radass Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2008
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Brodnica
    Strasznie podejrzana sprawa... nie mam pojęcia ocb ale są na tym świecie rzeczy które się nawet fizjologom nie śniły
     
  9. Loord

    Loord Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świętokrzyskie...
    Ja też tak raz miałem ... po jakimś tygodniu podłączyłem drugi raz do xlive i miałem już wszystkie punkty .. a wcieło mi coś koło 300 G .. ;p
     
  10. Andrewww1991

    Andrewww1991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2008
    Posty:
    134
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Chrzanów
    ale on pisze że nie jest do live podłączony... Więc to sprawa offline:confused:
     
  11. arturwiecki

    arturwiecki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2009
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    kosmos
    a może być tak że płytka jest do bani chociaż działa
     
  12. Andrewww1991

    Andrewww1991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2008
    Posty:
    134
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Chrzanów
    sprawdź na innym profilu i konsoli jeśli masz taką możliwość
    -się okaże
     
  13. arturwiecki

    arturwiecki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2009
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    kosmos
    sprawdzałem i wszystko jest ok tylko z tą grom chyba jest coś nie tak tylko co
     
  14. sebolek

    sebolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2008
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legionowo
    hmmm zabezpieczenia by gra ci sie nie znudziła . Punkty G o ile wiem to jest jeden punkt G . ale to takim O.T

    ciekawa sprawa
     
  15. arturwiecki

    arturwiecki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2009
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    kosmos
    jedni twierdzą że jest a drudzy nie
     
  16. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    moze zabugowana gra-ja tak mialem z juiced 2
     
  17. Andrewww1991

    Andrewww1991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2008
    Posty:
    134
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Chrzanów
    ściągnij z innego źródła to się pozbędziesz problemów ;)
     
  18. PL Jojo

    PL Jojo Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Chyba nie oryginał... Spróbuj połączyć się z siecią i zaktualizować system.
     
  19. Klera

    Klera Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Piła
    raczej nie! Jak juz to cos zwiazane z xem
     
  20. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    musicie temat odswiezac?kolega juz chyba nie ma problemu bo nie pisze
     
Wczytywanie...

Poleć forum