1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Odblokowanie dysku (nie po banie)

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Marcin195, Czerwiec 24, 2010.

  1. Marcin195

    Marcin195 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2009
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zbąszyń
    Witam! Mam pytanie, bo czytałem kiedyś gdzieś, że można odblokować te 7gb co jest zajęte. (jak np. jest dysk 20gb to tak naprawde jest 13gb etc.) Czy to jest możliwe do zrobienia a jak tak to jak?



    P.S.
    I jeszcze jedno pytanko.. bo mam starego kompa (10 letniego) z działającym dyskiem, czy da się go jakoś podpiąć pod xboxa, żeby działał tak jak markowy dysk xboxa?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. supermegazord

    supermegazord Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2009
    Posty:
    92
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    1. nie słyszałem nigdy o tym więc nie potrafię odpowiedziec
    2. jeśli to dysk:
    - WD Scorpio Series BEVS/BEAS
    - WD Scorpio Blue Series BEVS/BEVT
    - WD Scorpio Black Series BEKT/BJKT
    - WD VelociRaptor Series
    to spokojnie można go przerobić na pełnoprawny dysk xbox-owy jeśli to nie jest dysk taki jak wymieniłem powyżej to możesz wsadzić go do obudowy i podłączyć po USB wtedy masz do dyspozycji 16GB
     
  4. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    nie da sie tego zrobic z 2 powodow:
    - dysk nie ma 20gb tylko kolo 18,5GB
    - reszta jest zarezerwowana na cache i nie da sie tego zmienic.
     
  5. Marcin195

    Marcin195 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2009
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zbąszyń
    a jak rozpoznać dysk z jakiej jest serii?
     
  6. supermegazord

    supermegazord Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2009
    Posty:
    92
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    będzie napisane na dysku

    [​IMG]
     
  7. Jablo33

    Jablo33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 21, 2010
    Posty:
    313
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław # Xbox Live ;d
    A mam takie pytanie, które może i było wałkowany już kilkanaście lub kilkadziesiąt razy. Czy jak podłączę taki dysk od WD Bevs np. to na live, mogę dostać bana?
     
  8. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  9. Jablo33

    Jablo33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 21, 2010
    Posty:
    313
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław # Xbox Live ;d
    A ktoś takiego dysku używa i gra na Live?
     
  10. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    ja mam taki dysk i gram na livie
     
Wczytywanie...

Poleć forum