1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Odblokowany napęd 0225 i nieudana próba wgrania LT+1.91

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Hahita, Sierpień 6, 2011.

  1. Hahita

    Hahita Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam problem próbowałem wgrać LT+1.91 do nowo zakupionego odblokowanego napędu. I podczas write pojawiło się " verificated dump - failed" i blue screen. Teraz podobno nie mam wogóle FW i w jf nie moge znaleźć napędu ponieważ przeważnie po wpięciu sata i wyborze portu w jw jest zwiecha. Co teraz radzicie ?? POMOCY
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Jak masz klucz to erase go, reset i wgraj najlepiej w dosflesh.
     
  4. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Na innym kompie sprawdz...

    Wysłano z GT-I5700 z użyciem Tapatalk
     
  5. Hahita

    Hahita Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Na innym kompie troche problem, ale dosflash tylko może jakaś instrukcja czy coś do tego ?? Z góry dzięki :) jak nie wyjdzie z dosflashem to poszukam drugiego kompa

    edit Klucz oczywiście mam nawet drugi napęd nieruszany orginalny mam :D
     
  6. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    No z pena uruchamiasz ,z wgranym dosflesh i gotowy FW zapisujesz na nim.
    Opcja liteon e i kasujesz ,reset ,i W ..bin zapisujesz .

    No chyba że się mylę to mnie poprawcie bo tydzień spałem.
     
  7. Hahita

    Hahita Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    aha wielkie dzięki spróbuje dam znac jak poszło :) dos flash obojetnie jaka wersja ?? Jeszcze jedno skąd wiedziec jaki port ??
     
  8. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    dosflesh obojętny ale nowszy trochę lepszy ,ja 1.8 używam i jest ok.

    Wpisz - dosflesh /? to wszystkie komendy się pojawią .....
     
  9. Hahita

    Hahita Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam problem z wgraniem key'a w dosfleshu ?? wyskakuje error. i kolejne pytanie kiedy wgrac 0225 a kiedy 0225u ?
     
  10. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie wgrywaj w dosflash

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  11. Hahita

    Hahita Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wreszcie się udało cały dzisiejszy dzień :) działa

    Dosflesh przydał się gdy podczas wgrywania LT+ w JF wyskoczył blue screen i jf nie widział napędu a dosflesh to naprawił :) Musiałem wgrać 0225u bo na 0225 nie działało
     
Wczytywanie...

Poleć forum