1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

odczyt DVD-Key

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mianod, Październik 14, 2013.

  1. mianod

    mianod Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2013
    Posty:
    23
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Śląsk
    Od razu pisze ze jak moderator ma zamiar usuwać ten temat to niech chociaż poda powód. Moje pytanie brzmi czy da się jakoś wyciągnąć DVD-Key bez jakiś usb-probe itp. dodam że mam przerobiony napęd prawdopodobnie lt 1.91 lub 1.92 i wersja mojej konsoli to xbox360 premium więc, wszystko co mialem napisać to napisałem :). Dodam że szukałem na już n forum w dziale LT i nic nie znalazłem widocznie nie potrafie obsłużyć sie wyszukiwarką no ale cóż poradze
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Sprawdź jaki masz napęd

    [​IMG]

    A tutki masz tutaj

    Artykuły
     
  4. mianod

    mianod Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2013
    Posty:
    23
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Śląsk
    mam philips lite-on i teraz moje pytanie czy da rade odczytać ten klucz bez probe bo odpowiedzi nigdzie nie znalazłem wiem że musialbym miec ixtreme 1.6 ale nie wiem jaki mam :/
     
  5. mianod

    mianod Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2013
    Posty:
    23
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Śląsk
    dobra :) znalazłem filmik jak zrobić takowe probe nie powinno to stworzyć mi problemów bo na elektryce sie znam, tylko moje pytanie brzmi czy ktoś już kiedyś tego próbowal?
     
  6. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    Pewnie, że tak.
    Możesz śmiało działać, tymbardziej, że znasz się na elektryce / elektronice.

    Jak już będziesz się za to zabierać, przeczytaj poradnik 10 razy. Tak dla pewności, by nic nie zepsuć.
     
  7. mianod

    mianod Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2013
    Posty:
    23
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Śląsk
    teraz już ostateczne pytanie z mojej strony :). czy ten poradnik jest dobry?
    USB Probe
     
  8. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    przecież w folderze documentation razem z jf jest pdf....tam jest wszystko na tacy podane...po co sam sobie problem robisz...
     
  9. mianod

    mianod Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2013
    Posty:
    23
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Śląsk
    to jest ten schemat?[​IMG]
     
Wczytywanie...

Poleć forum