1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Odczyt gier Slim a Fat

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez przemo95ksf, Luty 27, 2013.

  1. przemo95ksf

    przemo95ksf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2013
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siemka, mam taki problem nagrałem sobie Fifę 13 i AC III na płytkach Platinum, wypaliło 100% na konsoli Fat też bez problemu się zainstalowało na dysku , ale teraz przesiadłem się na Slima ( też LT 3,0) i na Slimie pojawia mi się błąd z przeczyszczeniem płytki, możliwe jest to, że Slim ma bardziej "wyczulony" laser i będą konieczne Verbatimy aby wszystko działało dobrze ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. LordLotr

    LordLotr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    193
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ostrów Mazowiecka
    Odp: Odczyt gier Slim a Fat

    A moze wina wyższego dasha w slimie?

    Wytapane z XPERII;-)
     
  4. Maciejka85

    Maciejka85 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 24, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mysle ze nie koniecznie choc nie wykluczone, wypalilem wczoraj Far Cry3 na esperanzie i chodzi bez zarzuty na slimie oczywiscie, ale rzeczywiscie slim ma ta przypadlosc ze potrafi wylaczyc chodzi tutaj pewnie o format xgd 2 lub 3 ... najlepiej, przynajmniej ja tak zrobilem uzyc programu abgx odpowiednio go ustawic ... i mozna nagrywac...Abgx gry pod Lt 3.0 Ap/XGD3 - YouTube... sprobuj tak kolego ... moze pomoze
     
  5. przemo95ksf

    przemo95ksf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2013
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dashboard ten sam 2.0.16202.0 ,ale gry które dostałem w zestawie działają, tylko właśnie są to Verbatimy ;)

    edit: wszystkie gry przepuszczałem przez abgx pod LT 3,0 ;)
     
  6. przemo95ksf

    przemo95ksf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2013
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    pomożecie ? bo nie wiem co robić
     
  7. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Kiedyś kuzyn przyniósł do mnie FIFE 09, mówił, że u niego nie działała w ogóle(Konsola Slim)(błąd ze ściereczką)(płyta była po regeneracji) a u mnie działała idealnie(Konsola FAT). Gra była oryginalna, a moja konsola miała LT, a jego Slim był nie przerobiony.
     
Wczytywanie...

Poleć forum