1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Odczyt Klucza ixtreme 1.61

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Quato, Marzec 6, 2011.

  1. Quato

    Quato Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2011
    Posty:
    147
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam,
    mam problem z odczytem klucza z liteonów z wgranym ixtreme 1.61, bylo tak w przypadku 2 liteonow 74850C i 83850C, a trzeci liteon ktory mial wgranego ixtreme 1.6 poszlo bez problemu.
    jakies pomysly?
    czy w takim przypadku mozna odczytac klucz tym nowym sposobem bez ciecia sciezek?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    można normalnie poprzez dummy from ixtreme albo PMT
     
  4. Quato

    Quato Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2011
    Posty:
    147
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    no wlasnie dummy from ixtreme w przypadku tych 1.61 cos mi nie dziala bo ten trzeci z 1.6 poszedl ta metoda bez najmniejszego problemu. no to chyba bede musial to zrobic ta metoda PMT
     
  5. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
  7. GROL

    GROL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2011
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Przepraszam że odkopuje. Dummy from XBOX na pewno działa na iXtreme 1.61 (Lite-On) ??
     
  8. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  9. GROL

    GROL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2011
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    To mam kolejne pytanie blazejp w twoim tutorialu jest napisane, że
    To w końcu jak to jest z tym 1.61 ??
    I ostatnie pytanie, o stronę 94, którego tuta ci chodzi ?? bo w tym http://xboxforum.pl/firmware-napedow-f160/flash-lite-jungleflasher-dosflash-9472-94.html nic nie widzę.
     
  10. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    normalnie wyciagniesz przez dumy z LT sie nie da
     
  11. GROL

    GROL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2011
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A gdzie jest w ogóle to dummy from iXtreme, bo ja tego nigdzie nie widzę. Można prosić jakiś tutorial.
     
  12. PanMajster

    PanMajster Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Świecie
  13. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Jest podany link w moim tutorialu do tutoriala z JungleFlashera
    Ściągasz najnowszy JF, katalog documentation, tam jest. Strona 94
     
  14. GROL

    GROL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2011
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  15. GROL

    GROL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2011
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dziś planuję się za to zabrać i mam ostatnie pytania.
    Jak bardzo trzeba być uzdolnionym, żeby coś uszkodzić ??
    Czy podczas wszystkich tych operacji konsola ma być włączona tak jak do grania, czy tylko podłączona do zasilacza ??
     
  16. GROL

    GROL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2011
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Zrobiłem Dummy from ixtreme i przy zapisywaniu dummy.bin wyskoczył jakiś komunikat i po przeczytaniu dałem nie no i zapisało a klucz mi się wyświetla w konsoli. Czy to znaczy, że wszystko ok ??

    Ogólnie to chyba było pytanie o przerzucenie pliku do zakładki flash, ale nie mam pewności.
    EDIT: Jest to komunikat taki jak tu http://xboxforum.pl/kosz-f53/dummy-bin-missing-some-drive-specific-information-108510.html ale chyba mogę sobie odpuścić przepisywanie danych ??
     
  17. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Tak, olewasz go i lecisz dalej według tutoriala.

    Wysłane z mojego LGP920 za pomocą Tapatalk
     
  18. GROL

    GROL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2011
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ok. Ogólnie zczytałem jeszcze raz i brakuje lasera i PCB, ale jeśli tego nie trzeba uzupełniać to Ok
     
Wczytywanie...

Poleć forum