1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

odczyt klucza z liteona 74850c

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez XZCXVCXVX, Czerwiec 14, 2010.

  1. XZCXVCXVX

    XZCXVCXVX Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzień dobry
    ja mam pytanko do Pana Dexterka :) lub kogos kto będzie wiedział
    czy można odczytac klucz z liteona 74850c tym spearem z forum
    pod dosem dosflashem 1.8 ???
    i jak tego dokonać ,krok po kroku ... poproszę
    bo pod jungleflesherem w windowsie xp mi pokazuje bad key
    i chciałem pod dosem jak sie da ... filmik juz ogladałem ale tam jest pod jf


    za pomocne odp. - klikam dziękuje




    OK działa Dzięki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    da się zczytać pod dosem Iprepem
     
  4. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    - odlacz wszysie napedy, podlacz konsole, wystartuj z pena
    - wlacz konsole
    - wpisz dosflash
    - jak znajdzie naped nacisnij n
    - podaj nr napedu
    - wpisz liteon k
    - podaj nazwy dla plikow
    - i tutaj tacka do polowy i igla do r707, wciskamy y
    - jak wszystko ok to zapisze piki na penie
     
  5. XZCXVCXVX

    XZCXVCXVX Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a w którym momencie trzeba tego spera na tranzystorku podłączyć
    do coma ,a kiedy do zasilania ? żeby sie nie zawieszało ?

    i jak ta tacka do połowy to znowu trzeba power od napedu odłaczyc ?
    i
    później podłaczyc ?




    OK działa Dzięki
     
  6. krosfajer

    krosfajer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    376
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Ja podłączałem speara do coma i zasilania przed włączeniem kompa. Przy tacce trzeba odłączać i podłączać napęd.
     
  7. dany2b

    dany2b Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    koledzy czy ktos mial moze problem tego typu ze pod win xp trzeba bylo zainstalowac naped? a z kad stery bo inaczej nie widzi mi napedu w jf ;( prosze o odpowiedz i pomoc... nie ukrywam ze jestem nowy w temacie xboxow
     
Wczytywanie...

Poleć forum