1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Odczyt płyt

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Karpiu360, Styczeń 18, 2010.

  1. Karpiu360

    Karpiu360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2009
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódź
    Ostatnio moja konsola ma problemy z odczytywaniem płyt. Wczesniej wszystko smigało jak nalezy do czasu ..konsole posiadam od czerwca 2009 , i jest to falcon - arcade. Do grudnia grałem z plytek, bez dysku .
    No i teraz mam problem, bo wiekszosc plyt nie chcą sie wczytac. Dopiero po wielu probach ... Dodam ze są to verbatimy.

    Spotkal sie ktos z takim problemem ? Co to moze wrozyc ?

    Pozdrawiam ;p
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. CHAST

    CHAST Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2008
    Posty:
    115
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczecin
    Pewnie laser...
    Masz 4 możliwości.
    1.Przywrócić oryginaly soft do napędu i wysłać na gwarancji jeśli nie masz BAN'a
    2.Wyczyścić i podkręcić laser. Jak się nie znasz to zepsujesz.
    3.Wymienić laser.
    4.Wymienić cały napęd
     
  4. Stream

    Stream Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2008
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zapewne masz LiteOn V1 już masz dostępne oryginalny FW na forum jest, wgraj i wyslij na gwarancje tak jak to napisał CHAST
     
  5. mentes

    mentes Banned

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Italy
    ewidentnie laser pada,przekalibruj go.
     
  6. NaPeK

    NaPeK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2009
    Posty:
    341
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    Tu na samym dole masz mały poradnik jak kalibrować ale w Liteonach praktycznie nigdy to nie pomaga i taniej jest wymienic napęd niż sam laser
     
Wczytywanie...

Poleć forum