1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Odczyt płyty i nic- przyczyny.

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez Blood., Listopad 17, 2010.

  1. Blood.

    Blood. V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Październik 31, 2008
    Posty:
    318
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Więc, MMA od EA.
    Wave patcherem do wave 2
    Img burn 4x wypalone.
    Dash- ten z poczatku roku.
    Wkladam do kloca i bum, odczytywawnie a potem otworz naped.

    Więc gdzie leży problem?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. yoshipl

    yoshipl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2009
    Posty:
    179
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Na oko, to źle nagrana lub wadliwa płyta, zdarza się. Nie zawsze musi wyskoczyć widoczny błąd w programie do nagrywania.
     
  4. Blood.

    Blood. V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Październik 31, 2008
    Posty:
    318
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Spróbuje jeszcze raz.

    Wave patcher pokazuje wave 2 obrazu.
    Nagram 2.4x predkoscia.

    (Cos mi sie wydaje,ze zle wypalone zachowywaly sie inaczej, ale ok).

    A może to w imgburn cos nie tak ustawione było?
     
  5. AlCapone1

    AlCapone1 Banned

    Dołączył:
    Listopad 15, 2010
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Tez tak mialialem z moderrn wawe 2 pl w abgx pisalo ze wawe 2 wypalilem i musze uzywac active iso dlatego gry zawsze paczuje 2 razy na waw 3
     
  6. Blood.

    Blood. V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Październik 31, 2008
    Posty:
    318
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nagralem na jakims emtecu, tym razem postep, plyta odczytana, ale pokazalo mi "dysk z roznymi materialami", zly wave? oO (patcher pokazywal na 2)
     
  7. AnarchyMen

    AnarchyMen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2008
    Posty:
    509
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Grudziądz
    Wez VERBATIMA sprawdź obraz i nagraj i BUM
     
  8. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Możliwe że płyta źle wypalona... Dlatego preferuję Verbatimki - zero błędów
     
  9. Blood.

    Blood. V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Październik 31, 2008
    Posty:
    318
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  10. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Czytam od początku dlatego twierdzę że to raczej wina płyty
     
  11. Blood.

    Blood. V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Październik 31, 2008
    Posty:
    318
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Zle nagrana plyta=przeczysc szmatka
    Dysk z roznymi materialami-cos z obrazem


    Tyle,ze ja nie wiem co :S
     
  12. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    jaki masz ixtreme ?? 1.4 ze patczujesz na wave 2?
     
  13. Blood.

    Blood. V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Październik 31, 2008
    Posty:
    318
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    1.4, na wave 2 wrzucam, wave patcher pokazuje wave 2.
    Obraz jest zrobiony z wave 6 na wave 2, jakos nigdy nie mialem problemow z tym.
    Teraz nowy piec,inny program do patchowania i takie problemy.
     
Wczytywanie...

Poleć forum