1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

odczyt savow z pendirve

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kalabanga14, Kwiecień 24, 2012.

  1. kalabanga14

    kalabanga14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, zrobilem sobie save asasina 3 na pendrive, teraz chce go podpiac do kompa i przy pomocy xproera odczytac tego save aby dowiedziec sie jaki mam id profilu itp, niestety program nie widzi usb, w jaki sposob nalezy to zrobic ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mitsurugi6

    mitsurugi6 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2011
    Posty:
    113
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jeżeli program nie widzi pendrive spróbuj na innym wejściu usb. Której wersji programu używasz i czy sytuacja powtarza się na innych pendrive'ach?
     
  4. kalabanga14

    kalabanga14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tzn jest tak, mam pena 8gb, z czego 256 przeznaczylem na pamiec konsoli, i ogolnie komputer widzi tylko pena, ale nie czesc przeznaczona do zapisu dla xboxa ,a versia to beta 5
     
  5. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  6. kalabanga14

    kalabanga14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok thx, zrobilem juz dziala, mam juz save na dysku konsoli, ale niestety sklady dalej sa stare, jak zrobic teraz aby te sklady dzialaly ??
     
  7. kalabanga14

    kalabanga14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  8. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    http://xboxforum.pl/artykuly-228/tutorial-fifa-12-aktualizacja-skladow-130884/
     
Wczytywanie...

Poleć forum