1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Odczytanie klucza napędu

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Kielaaaaa, Sierpień 21, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Kielaaaaa

    Kielaaaaa Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Kupiłem sobie xbox360 na ebayu jednak nie czyta gier. Wyświetla się komunikat "Proszę włożyc płytę do napędu przeznaczoną do Xbox360" Sprzdajacy napisał ze wszystko działa tylko nie ma klucza. Co mogę zrobic ? Słyszałem że można odczytac wyciagajac z płyty jednak nie wiem jak to zrobic bez komputera stacjonarnego. Posiadam tylko laptopa. Podkreślam, że napęd czyta filmy.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    o stary boje sie że kupiłes konsolę ktorą bedzie mozna wywalic na smieci....jesli klucz w napedzie jest zły.....to konsola na smieci...
     
  4. Kielaaaaa

    Kielaaaaa Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Konsole kupiłem za 10 funtów :) Razem z okablowaniem i padem. Wiec tak dużo nie straciłem. A jest możliwośc odczytanie gier z dysku. I czy są jakieś sposoby przerabiania np poprzez wgranie odpowiedniego oprogramowania. Tak aby nie rozkrecac konsoli. I dodam, że nie moge nawet zaktualizować systemu bo wyskakuje jakiś błąd i nr błedu
     
  5. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Sprzedaj na części na allegro lub jako uszkodzoną. Chyba że chcesz mieć stylową podkładke pod kwiatek
     
  6. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Nie ma takich sposobów. Nie może dokonać aktualizacji, bo pewnie napęd był zmieniany. Raczej sobie na tej konsoli nie pograsz, ale zawsze możesz sprzedać na części.
     
  7. Kielaaaaa

    Kielaaaaa Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A to klucz siedzi w napedzie ? Bo mam działający naped od konsoli ktora dostała rroda. Czy można wymienic naped czy tez nic nie da ?
     
  8. Timon123

    Timon123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    79
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Klucz zostal usuniety z napedu dlatego nie czyta gier jedynie filmy.
     
  9. incubus

    incubus V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2008
    Posty:
    629
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Do dasha 7331 o ile dobrze pamietam mozliwy jtag jak masz wyzszy śmietnik.
     
  10. Kielaaaaa

    Kielaaaaa Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    I własnie pytałem czy pomoze wymiana napedu
     
  11. Timon123

    Timon123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    79
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Nie wymienisz napedu bo nie masz klucza jedynie jakbys mial niskiego dasha mogl bys zrobic jtaga i wyciagnac klucz z plyty glownej innej metody nie ma.
     
  12. Kielaaaaa

    Kielaaaaa Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jak tego dasha sie sprawdza ?
     
  13. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Ustawienia - ustawienia konsoli - dane systemowe

    I jak na nie najedziesz to po prawo bedziesz mial np. 2.0.9199.0

    Sent from my LG-P920 using Tapatalk
     
  14. Kielaaaaa

    Kielaaaaa Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No i mam 2.0.12625.0 i czy można cos zrobic ?
     
  15. incubus

    incubus V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2008
    Posty:
    629
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Sprzedać konsole na części.
     
  16. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Lub podstawka pod kwiatek
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum