1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Odflashowanie napędu, jak

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Conor, Grudzień 17, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Conor

    Conor Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Cześć. Po przerobieniu konsoli np. iextreme, można ją odflashować, tak by zagrać na oryginale poprzez xbox live nie ryzykując przy tym otrzymaniem bana?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Sousek

    Sousek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    z tego co sie orientuje tak ale co ci to da jak cos sie walnie np. rrod i i tak nie masz plomb?
     
  4. Conor

    Conor Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    To do przerobienia trzeba rozkrecac konsole i tracic gwarancje?
     
  5. Marcinpl25

    Marcinpl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2009
    Posty:
    322
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pruszków
    Nie koniecznie.Jak ktoś nie umie to zerwie plomby. A odflashować da się wszystko oprócz napędu LiteOn czyli montowanego od hmm końcówki 2008 chyba.
     
  6. Sousek

    Sousek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jezeli chcesz miec problem ze zalozmy masz roda i wysylasz do M$ i chcesz potem placic 1000 zl za to ze ich oszukales tzn dokladniej za to na ile przesylke ubezpieczyli to juz twoj wybor, jest duzo serwisow ktore robia roda
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum