1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Odinstalowanie 1 płyty z dysku-Pytanie

Temat na forum 'GTA V' rozpoczęty przez lukaszkulpinski, Październik 25, 2013.

  1. lukaszkulpinski

    lukaszkulpinski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2011
    Posty:
    102
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Witam. Czy moge odinstalowac plyte 1 z dysku i nie bedzie wiazalo sie to z jakimis problemami?Pytam poniewaz bylo wymagane zainstalowac plyte numer 1 na dysku, z plyty numer 2 gram w tryb fabularny. Chcialbym teraz nagrac na dysk inna plyte a niestety 2 gier nie pomieszcze poniewaz mam dysk 20 GB( z czego dostepne wolne miejsce to 13,6GB :( ).Czy nie bedzie problemow z graniem pozniej w GTA?

    Wysłane z mojego HTC One S przy użyciu Tapatalk
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Jeśli była wymagana instalacja piewszej płyty ,to chyba logiczne że po usunięciu gra nie będzie działać ...
     
  4. lukaszkulpinski

    lukaszkulpinski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2011
    Posty:
    102
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Rozumiem,tylko chodzi mi o to czy jest mozliwosc odinstalowania plyty numer 1 i pozniej zainstalowaniu ponownie nie bedzie zadnych bledow w rozgrywce i w save-ach?

    Wysłane z mojego HTC One S przy użyciu Tapatalk
     
  5. desupl

    desupl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2011
    Posty:
    72
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Nie będzie problemów - save zostaną w razie czego możesz sobie jeszcze zrobić kopie :)
     
    1 osoba to lubi.
  6. lukaszkulpinski

    lukaszkulpinski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2011
    Posty:
    102
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Dzięki za info
     
Wczytywanie...

Poleć forum