1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Odlaczono od uslugi Xbox Live (POLSKI Xbox Live)

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Nafta-Katowice, Lipiec 24, 2011.

  1. Nafta-Katowice

    Nafta-Katowice Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2008
    Posty:
    669
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Katowice, Poland
    Tak jak w temacie

    gram w sobie bfbc2 czy tam w fife 11 i co 10-15 minut mnie rozlacza , juz mnie to denerwuje bo nabije sobie jakies pkt i nagle dup koniec dziekuje...

    ktos wie ocb ?

    [​IMG][​IMG]
    [​IMG]

    Uploaded with ImageShack.us
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. BogdanROX

    BogdanROX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2011
    Posty:
    159
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Może jakiś chwilowy problem z Polskim Livem, ewentualnie coś z twoim dostawcą internetu się dzieje.
     
  4. veins

    veins Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    569
    Polubienia:
    36
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    Grałem dziś BFBC2 07:00 do 11:00 bez problemów.
    Odezwij się na gg, zahostuje gre i obadamy, czy Cię wywali...
    3534941
     
  5. Nafta-Katowice

    Nafta-Katowice Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2008
    Posty:
    669
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Katowice, Poland
    ja juz mam tak od paru tygodni.. czasami dopiero po paru godzinach wywala ale dzisiaj to juz przesada

    p.s a tak z ciekawosci to jak hostowac ?
     
  6. veins

    veins Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    569
    Polubienia:
    36
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    Normalnie... o_O
    Zakładam grę, a Ty dołączysz... :p
     
  7. saffal

    saffal Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2009
    Posty:
    101
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łódź
    W bf żeby hostowac trzeba mieć pełen drużyny.
    Też mnie ostatnio wywalało ale się uspokoiło.
     
  8. 65userow

    65userow Banned

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    415
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Obstawiam że wszystkiemu winna jest Netia bo w tej firmie wszystko jest możliwe
     
  9. Skolud

    Skolud Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2009
    Posty:
    1017
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Mysłowice
    coś jest na rzeczy bo wczoraj i dziś również mnie wyrzuciło z live... może przypadek ale jakiś dziwny ;]
     
  10. 65userow

    65userow Banned

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    415
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    no to nie wiem już o co chodzi, ja cały czas byłem podłaczony do xbl i nie wywaliło mnie ani razu.
     
  11. h4q555

    h4q555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2011
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    u mnie działało wszystko ok około tygodnia mam problemy wyszukać graczy przez live i tez mnie wywala ale teraz zadziej
     
  12. SlayPL9

    SlayPL9 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 20, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sytuacja nadal się wam powtarza ? Mnie od paru dni odłącza od Xbla gdy ładuje się dana gra,
    jest to o tyle denerwujące że niecałe 2 tygodnie temu wykupiłem Golda na 14 miesięcy,
    a żeby pograć online trzeba się czasem nieźle napocić (włączać i wyłączać grę po parę razy, restart konsoli...) Dodam że wcześniej na koncie Silver nie było takich problemów, a przy powrocie do Dashboardu normalnie loguje.

    Pozdrawiam.
     
  13. seski

    seski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Mam dokadnie tak sam sytuacje. Pare tyg. temu wykupilem Golda. Przy wlaczaniu gier wywala mnie z Live`a.
     
  14. jakubkameleon

    jakubkameleon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  15. seski

    seski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Ja mam podlaczony przez routerek po wifi. Sam live dziala w porzadku, pobierac moge wszystko, do czasu wlaczenia gier (sprawdzane na razie na MoHa oraz Forza). Zaczelo u mnie sie to dziac od jakiegos tygodnia-dwoch.
    Po wlaczeniu konsoli logowany jestem do live z automatu poprawnie, test polaczenia rowniez przechodzi bez bledu.
    ...
    Hmm, choc teraz chcialem to jeszcze sprawdzic i jakos przestalo mnie wywalac.
     
  16. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    mnie jakos po 30min wyrzuca z live nie wiem czemu i sie nie chce polaczyc juz.fakt faktem ze gram gry nonjtag ale i bez uzywania ich orginaly tez rozlacza a mam niskie pingi i zrobione to przez udostepnienie polaczenia
     
  17. jakubkameleon

    jakubkameleon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Kiedyś ktoś opisywał ten problem sam kiedyś na początku po przeniesieniu konta live na PL też tak miałem ale dawno temu ustało... Hm ciężko powiedzieć co może być przyczyną zwalanie na usługodawcę internetu nie tłumaczy tego zachowania maci różnych dostawców... A czy "wyrzucenie" jest z gry online czy ogólnie z live rozłacza?
     
  18. seski

    seski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Rozlacza Live. Ponownie polaczyc z Live sie nie da z poziomu profila (blad polaczenia), tylko po restarcie konsoli moge polaczyc sie ponownie.
     
  19. maciekww28

    maciekww28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    388
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    u mnie wyświetliło się info że mogą być problemy z xbl - trwa to już dobre 1,5 tygodnia.
     
Wczytywanie...

Poleć forum