1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

odnośnie nagrywania część kolejna- kontakt

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez mieszko, Grudzień 10, 2009.

  1. mieszko

    mieszko Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Piaseczno
    he he mam kilka pytań odnośnie zgrywania kopii zapasowych gierców
    Posiadam już wszystkie możliwe programy do nagrywania zmarnowałęm jednak już 8 płyt i dalej mi to nie idzie a prubowałęm już wszystkimi (chyba) sposobami i z każdej płyty pokazuje mi się tak jakby film z mnieustannie pokazującym się logo xkloc Agb360 pokazuje że jest wszystko ok dalej nagrywanie tyż ok i jak już się ciesze to wkładam do XboXa i za każdym razem **** dodam tylko że mam jakąś przeróbkę od gościa z warszawy znalezionego na alledrogo 1.6 Xtreme mam elita z dyskiem i tylko tyle wiem chyba że jest ktoś w wawie bądz lepiej w piasecznie (przyjade ze swoim laptopem) co przepala oryginalne gry na kopie zapasowe :D i może mnie to pokazać bo chyba zabardzo młotkowato to rozumuje znaczy za dużo kręcenia przy tym nagrywaniu. A może jest program w który wsadza się obraz naciska ok i już wypala.
    Ludzie pomószta bo XCloc skończy na śmietniku a szkoda bo taki fajny.
    A może da się przerzucić obraz z płyty na ten fajny dysk co go xbox ma?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. PatrixOK

    PatrixOK Banned

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2009
    Posty:
    653
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Bys kupil oryginal to by wszyyystko bylo ok... i bys nie wyrzucal x'a na smietnik... co do tematu do spatchowales gry?
     
  4. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Powiedz o jaką grę chodzi?

    Grę ściągnąłeś czy na serio chcesz zrobić kopię z oryginału?
     
  5. Kamil2264

    Kamil2264 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A wrzuć screena z abgx jakiejkolwiek gry którą przerabiasz.

    EDIT

    Może być tak że nie przerobiłeś w abgx bądź źle to zrobiłeś. Wtedy pomoże active.iso, nagrywasz taką płytkę i wrzucasz ją do napędu, wyjmujesz bez odpalania, a później wkładasz gre. Albo nagrywarka kiepska, albo płyty. Ale przy tych dwóch to raczej xbox nie widziałby wogóle płyt. A jeśli robisz kopie zapasową z orginału to chyba inaczej to się robi niż przegranie zwykłego pirata. Na początku sprawdź obraz abgx a potem zrób screena i wrzuć tutaj.
     
  6. mieszko

    mieszko Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Piaseczno
    mam dzieciaka w domu co bardzo lubi szanować płyty więc z takich żeczy Forza 3 GTASA
    kilku innych wolał bym zrobić kopiie zapasowe i niech latają po mieszkaniu
    A swoją drogą to tego dodatku do GTA to chyba nie ma w sklepach.
    Zresztą na oryginały to mnie jeszcze stać ale nie na co tydzień nowe bo sam sobie lubię pograć czasem
     
  7. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Ale żadna Ci gra nie działa?

    Zrób log w abgx360 z już nagranej płyty

    na iX 1.6 nowe gry z wave4 nie będą działać (np nowy dodatek do GTA)
     
  8. mieszko

    mieszko Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Piaseczno
    jak wrzucić screna haha na maila to mogę wysłać albo wstawić do picassy
    i podać linka
    co to jest log
     
  9. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    wsadź płytę nagraną do kompa => odpal abgx360 => tam gdzie masz FILES wybierz BURNED DVD => to co wyjdzie zrób screen i wrzuć gdzieś na picassa albo fotosik czy coś w ten deseń

    gry z wave3 powinny Ci normalnie działać (np. Forza3)
     
  10. mieszko

    mieszko Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Piaseczno
    jak prubuje otworzyć płytę wypaloną z Abgx to wyskakują 3 pliki video audio i syst-cośtam to jak co mogę z tym zrobić
     
  11. mieszko

    mieszko Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Piaseczno
    coś tam mi się sprawdza tym programem prześlę na picasse i podam linka jak się skończy płyta kręcić
     
  12. mieszko

    mieszko Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Piaseczno
    a jak zrobić co by mi ten dodatek działał
    na extreme 1.6
    hehe to po co mi ta przeróbka miało działać na niej wszystko tak zapewniał chłopaczek co mi przerabiał konsolę

    pokasztanie tutaj jeszcze trochę
    Co to są te wewy i gdzie znajdę ich ppisy do czego one i po co jak by ktoś link podesłał to będe wdzięczny
    I za rozwiązanie problemu dotyczącego zmiany wejwa co by mi te gta poszło na ix1.6

    Picasa Web Albums - Mieszko - abgx360

    Link z Agbx
    No to czekam na pomoc bo zostało mi 2 płyty na dzisiaj :)

    Edytuj posty. // Pablooo88
     
  13. Kamil2264

    Kamil2264 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Obraz płyty jest nie przerobiony. ALbo nagrasz płytę active.iso (poszukaj na forum, było) albo przerobisz z wave 4 na wave 3. Jeszcze raz zachęcam poszukaj na forum, tematów jest pełno. Szukaj przerobienie wave 4 lub 5 na wave 3, albo active.iso
     
  14. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Gry mają wave4 więc zrób tak jak kolega wyżej poradził

    KOSZ bo to kolejny temat o tym
     
Wczytywanie...

Poleć forum