1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

odp. na moje pytania!!!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez civicdijo, Luty 21, 2010.

  1. civicdijo

    civicdijo Banned

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    gdansk
    czy wgrywajac dashboard bede wykrywalny na xbox live(majac przerabiona konsole)???czy nalezy przerobic ja na ix.lt???(mam ix.1.6) za wszystkie odp dziekuje pozdro:)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    aktualizacja dasha musisz robic jak chcesz grac na live.

    Jak masz 1.6 to nawet nie wchodz bo bana masz jak w banku.
     
  4. civicdijo

    civicdijo Banned

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    gdansk
    czyli musze przerobic na ix.lt???
     
  5. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    nawet LT nie daje ci gwarancji ze nie zlapiesz bana.
     
  6. civicdijo

    civicdijo Banned

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    gdansk
    ale lepiej aby byl lt niz 1.6 .tak???
     
  7. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    tak
     
  8. civicdijo

    civicdijo Banned

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    gdansk
    ale po jakims czasie moge dostac bana na lt??? a na 1.6 odrazu???
     
  9. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    mozesz dostac od razu, za dzien, za tydzien, za miesiac, za rok...
     
  10. civicdijo

    civicdijo Banned

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    gdansk
    czyli nieokreslone jest czas zalezy czy beda sprawdzac???slyszlem niedawno ze ciezko jest wykryc lt.tak???
     
  11. Pawlllosss

    Pawlllosss Guest

  12. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    podsumowujac bana dostaniesz tak czy inaczej. to tylko kwestia czasu :)
     
  13. civicdijo

    civicdijo Banned

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    gdansk
    a da sie zrobic z przerobionej konsoli znowu orginalna???(jak bym wiedzial to bym niekupywal przerobionej konsoli)
     
  14. plaskihwdp

    plaskihwdp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 19, 2009
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    z Kontowni
    da sie ale trzeba wgrac oryginalne oprogramowanie musisz miec klucz swojego napedu
     
  15. civicdijo

    civicdijo Banned

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    gdansk
    no to u mnie nieda rady bo niedawno kupilem konsole uzywana premium na allegro.jak bym wiedzial to bym niekupywal przerobionej tylko orginalana.dzieki za wszystkie odpowiedzi z gory i pozdrawiam
     
Wczytywanie...

Poleć forum