1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Odpal konsolę i sprawdź czy już masz...BANa? :D

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez elempl, Listopad 4, 2009.

  1. elempl

    elempl Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    ŁDZ
    Witam,
    jako że poprzedni temat o banach został zamkniety piszę ten :)

    Własnie rozpoczął się kolejny etap fali banowań :D

    Odpalcie konsole i zobaczcie czy juz macie bo wlaśnie się zaczeło także dla Polaków :D


    Pozdrawiam
    i trzymajmy się :D

    edit//

    pierwsze polskie bany :D zdjęcia jeszcze cieplutkie

    http://img503.imageshack.us/img503/4605/zdjcie0031.jpg
    http://img11.imageshack.us/img11/562/imag0075g.jpg
    http://i35.tinypic.com/2hex4cp.jpg

    aha i to prawda że blokują hdd...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. L4mia

    L4mia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2009
    Posty:
    673
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    KRK
    martwi mnie myśl że następna aktualizacja może się nie zainstalować na zbanowanej konsoli - i to będzie dramat
    zatem pytanie czy nie darować sobie xlive do kolejnej aktualizacji
    pełno postów o banach na innych forach - konta uk,usa benq litki - brak reguł do strzała
    gry arcade kupione odpalają się jako demo - zrzucone na dysk nie ruszają wogóle
     
  4. Misiael

    Misiael V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Październik 23, 2008
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Eno to to trochę przegięcie, że kupione gry odpalają się jak demo. Znaczy, że jeśli bym teraz złapał bana, to Trials HD, które zakupiłem poszło by się je...kochać?? No tu jest coś nietak moim zdaniem. Skoro zapłaciłem, to powinienem mieć prawo w to grać.
     
  5. simonnt

    simonnt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    188
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  6. pablo1974

    pablo1974 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 15, 2008
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    Z przykrością stwierdzam że moja konsola została właśnie zbanowana :(
    Konto - GB
    Nie grane w gry przed premierą
    XBOX LIVE GOLD 3 MIESIĄCE od 01.10.09
     
  7. Doujinshi

    Doujinshi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    bany polskie ale konta pewno USA

    ja tam gram codziennie na livie i nie **** po gaciach, o bana trzeba sie prosic :)
     
  8. lolpen

    lolpen Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2009
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nadarzyn/Warszawa
    Ja tam się boję dotknąć kabla ethernet... A tak naprawdę to aktualnie nie mam jak podpiąć konsoli . . Właściwie to ja nie mam dysku, grałem w gry które miały premierę co najmniej miesiąc przed uruchomieniem, wszystko pięknie sprawdzane abgx360... No sam nie wiem... Mam nadzieję że przetrwam :D .

    Ale na razie żałoba ;( Szczere kondolencje dla elempl i pablo1974 :(
     
  9. elempl

    elempl Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    ŁDZ
    bany juz poszły na kontach UK

    p.s.

    ja nie mam jeszcze swojego pokemona naszczescie :D
     
  10. waski88

    waski88 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2008
    Posty:
    234
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    ja puki co bana niet
     
  11. Doujinshi

    Doujinshi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    e tam zaloba, policz sobei ile grales za free, wychodzi kilka konsol, kupuejsz arcada pzrekaldasz dysk, jedyne co tracisz to savy bo zablokowane na dysku, tak ze najlepiej sformatowac i odzyskuejsz gamertag, arcade = 3 gry, do nastepnego ban wave zaoszcedzisz na nowa konsole ;) Jakbym teraz dostal bana to pierwsze co bym zrobil to zpatchowal dragon age na wave 3 i moglbym w koncu grac i nie musialby mczekac na 1.61 do liteona ;p
     
  12. Mariusz512

    Mariusz512 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2007
    Posty:
    73
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Blokada dysku nastepuje dopiero gdy sie podlaczy do live i wyskoczy komunikat o zbanowaniu konsoli ? Jezeli tak to mozna w ciemno nie logowac sie do liva i nie miec blokady na dysk :D
     
  13. zary

    zary Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    242
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałbrzych
    można sprawdzić na xbox.com jak sie zalogujesz to nie masz bana
     
  14. Doujinshi

    Doujinshi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    tak ale nowe gry wymagaja aktualizacji w ktorej jest blokada i jak sobie przez usb zpa****esz to ci zablokuje :p

    Nie mozna bo ban jest na konsole nie na gamertag a konsola nie jest przypisana do zadnego gamertaga.
     
  15. zary

    zary Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    242
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałbrzych
    USB nie zablokuje raczej
     
  16. Mariusz512

    Mariusz512 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2007
    Posty:
    73
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam arcade i jesli dostane teraz bana i w pszyszlosci kupie dysk to bedzie on działał ?
     
  17. DeSs

    DeSs Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz


    mi zbanowali kosole a loguje sie na xbox.com normalnie
     
  18. Darek36

    Darek36 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2009
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Powiedz mi czy miałeś wykupiony abonament ?
    Jeśli tak to jaki i jaki i jak długo ?
     
  19. lolpen

    lolpen Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2009
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nadarzyn/Warszawa
    Ale bym się wkurzył gdybym podłączył się do LIVE i zobaczył sympatyczną informację od kochanego M$, że moja konsola ma bana :/ . Cóż, jeśli tak się stanie pozostaje sprzedanie headset'a jakiemuś prawnemu obywatelowi xbl lub jakiemuś farciarzowi, który przetrwał falę .

    Tak sobie myślę... że jak zostanę zbanowany przejdę do konkurencji i będę kupował gry jak porządny obywatel Rzeczypospolitej Polskiej . I M$ będę miał głęboko w du*ie :D
     
  20. TymonPRO

    TymonPRO XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2008
    Posty:
    624
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ja was ***** za*******e normalnie ile takich tematów założycie jeszcze!!!

    W offtopie jest temat tam możecie pisać !!!
     
  21. Doujinshi

    Doujinshi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Oczywiscie ze nie ,chodzilo m io to ze maja zbanowana konsole , chcac grac offline, gry rowniez wymagaja nowyc haktualzacj iktore mozesz wgrac na zbanowana konsole przez usb czy DVD i wtedy ci zablokuje dysk.

    na zbanowanej konsoli dysk dziala ale nie ma mozliwosci instalowania gier, tylko dlc z plyt ;) generalnie bedzie zablokowany na zbanowanej konsoli, musialbys kupic nowego arcada+dysk (lub premium/elite) jak chcesz gry instalowac.+d
     
Wczytywanie...

Poleć forum