1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Odpalą z takim wynikiem z ABGX?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez darnokPL, Styczeń 24, 2011.

  1. darnokPL

    darnokPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rymanów
    Tworzę ten temat, bo od wczoraj nie doczekałem się odpowiedzi w temacie "ABGX- tu wklejamy..."
    Więc czy z takimi wynikami zadziała mi na 100%
    To co nie zmieściło się na ekranie- jest nad- było na zielono!
    nie chcę grac ONLINE!!

    1. Call of Duty Black OPS od szopasquad - czyli PL (to spolszczenie jest "oryginalne"?)
    [​IMG]

    2. Assassin's Creed 1 (tam -chyba- wyskoczył błąd, że nie ma pliku dvd ale się tym nie martwcie - mam go- :))
    [​IMG]

    3. Fifa 11 :)
    [​IMG]

    Proszę o szybką odpowiedź od kilku człowieków, aby mieć pewność :cool:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Wijaczek

    Wijaczek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2011
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Racibórz
  4. darnokPL

    darnokPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rymanów
    Wszystkie? Jesteś pewien na 100%?
     
  5. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    Te zolte napisy sa od tego, ze ie ma tych obrazow w zweryfikowanej bazie abgx (polskie wersje). Mozesz smialo nagrywac. Chyba, ze masz LT+ to warto wgrac patcha AP25 do CODa
     
  6. darnokPL

    darnokPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rymanów
    JA ma LT+, ale nie robiłem aktualizacji nigdy konsoli do neta nie podłanczałem!
    to będzie dobrze?
     
  7. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
  8. darnokPL

    darnokPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rymanów
    Ale jak potem zrobię aktualizacje na najnowszy soft, to nie spathowany COD nie zadziała? Czylil bardziej się opłaca tak czy siak spathować?
     
  9. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    Jak nie podlaczysz konsoli do neta to nie sciagnie Ci zadnych aktualizacji.
     
Wczytywanie...

Poleć forum