1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Odpalał teraz nie odpala - dotyczy tylko dwóch gier

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez qbas123, Kwiecień 15, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. qbas123

    qbas123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam,
    Sprawa dotyczy tylko dwóch tytułów. Call of Duty MW2 i CoD:BO.
    Grałem w nie normalnie jakieś 2-3 miesiące temu. Niedawno chciałem powrócić sobie do tych tytułów i dashboard widzi co to za gra, uruchamia a potem już tylko czarny ekran. Gdy chcę wrócić do dashboarda to się zawiesza. Płytki czyste, żadnych uszkodzeń. Między tym okresem nic się z konsolą nie działo. Działała normalnie. Z innymi grami nie mam tego problemu. Tylko i wyłącznie te dwie. Ktoś zna taki problem? Można coś z tym zrobić poza nagraniem od nowa gier? To zrobię jeżeli nie znajdę rozwiąznia :)
    Z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    Flash na LT+ i dogranie patchy ap2.5. Ten temat jest walkowany tyle razy dziennie, ze az sie odechciewa czytac...
     
  4. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Najnowszy update dashboardu dodaje do tych gier zabezpieczenie AP 2.5.
    Aby je uruchomic musisz wgrac LT+ do napedu oraz wgrac patche do tych gier i ponownie je nagrac.
     
  5. kkey

    kkey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    Problem tkwi w tym,że nowa aktualizacja dograła Ap25 do tych gier i musisz teraz sobie zgrać obraz płyty na dysk komputera, przelecieć abgx360 1.0.5, a on sam ci dogra to Ap25, wypalić grę i powinno śmigać :)
     
  6. darnokPL

    darnokPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rymanów
    JA przeczytałem I zdanie i już wiedziałem o co chodzi: AP 2,5!
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum